Skip to main content
Til toppen

Bioslimming - ingrediensfokus og how to!

Bioslimming - ingrediensfokus og how to!

 

Vi er allerede i midten av februar og det er ikke så lenge til gradestokken begynner å krype oppover og vi skal bytte ut boblejakker, ullgensere, vokker og lue med lette sommerplagg og bikini. Vinterkropp skal erstattes med sommerkropp, og kanskje blir det noen runder med voksing, selvbruning og pedikyr.  

Noen kjenner kanskje også på at det kunne vært greit med noen ekstra runder på treningssenteret, men i en travel hverdag er det ikke alltid tiden strekker helt til.  

Bioslimming er en klinisk dokumentert behandling for blant annet å stramme opp, minske forekomsten av cellulitter og å øke fettforbrenningen.  

Produktene er vitenskapelig formulert med en unik kombinasjon av en rekke planteekstrakter, høy konsentrasjon av koffein, essensielle oljer, algeekstrakter og termomidler (varmt og kaldt). Kombinasjonen av aktive ingredienser induserer en termogen reaksjon som induserer lipolyse (fettforbrenning under hudens overflate). 

Hvordan bruke det? 

Den profesjonelle Bioslimming-behandlingen kombinerer på en unik måte fire forskjellige produkter, som hver er fullpakket med naturlige aktive ingredienser for å sikre et best mulig resultat. 

Behandlingen er en to-trinns prosess som består av to geléer og en krem som masseres kraftig inn i områdene som skal behandles. Deretter skal produktene jobbe i ca 30 minutter mens klienten ligger på behandlingsbenken.  

Trinn to består av en avkjølende gelé som masseres kraftig inn på de behandlede områdene. Etter 10 minutter skal terapeuten ta nye mål og vise tilendringene. 

 

Hva gjør det?  

Bioslimming øker sirkulasjonen, varmen i Active Slim Gel og Active Slim Cream bidrar til å bryte ned fett, som jevner ut huden. 

Påføring av Ultra Slim Effect på toppen av Active Slim Gel og Active Slim Cream er med på å redusere betennelse. Ultra Slim Effect hjelper til med å myke opp og bryte ned cellulitter gjennom økt sirkulasjon og ved å redusere vannretensjon. 

Denne faktoren er viktig, fordi cellulitter generelt samler seg i områder med dårlig sirkulasjon! 

Bioslimming gir huden en jevnere tekstur og øker den perifere sirkulasjonen, noe som resulterer i at områder somtradisjonelt kaldere, som sete og lår, blir varmere. Mengden cellulitt reduseres i løpet av en til to uker på grunn av den høye konsentrasjonen av aktive ingredienser. 

 

Hvorfor virker det?  

Vi oppnår resultater på grunn av de aktive ingrediensene i produktene som virker på vevet. I kliniske studier har Bioslimming Body Wrap vist seg å dramatisk redusere forekomsten av fettavleiringer og cellulitter med 67 % på mindre enn 4 uker. 

Fordelene med behandlingen gir et gjennomsnittlig tap på 1- 4 cm per målt område, reduksjon i forekomsten av cellulitter og fettavleiringer, virker avgiftende og slankende, fastere og mykere hud, minsket synlighet av åreknuter og blodårer, reduksjon i væskeansamlinger spesielt i nedre del av bena, økt vekttap, øker kaloriforbrenningen i to timer etter behandling og fettforbrenningsprosessen fortsetter å fungere optimalt i 12 timer etter påføring.  

Resultatene er både umiddelbare og langvarige.

 

 

Hjemmebehandlingsprodukter 

1. ACTIVE SLIM GEL: fokuserer på cellulitter  

Active Slim Gel reduserer dramatisk forekomsten av cellulitter, virker på hudens fasthet og induserer fettforbrenning som direkte retter seg mot fettavleiringer, i tillegg til å ha antiinflammatoriske egenskaper. Det stimulerer lymfesystemet, aktiverer eliminering av fett og forbedrer vekttap. 

Aktive ingredienser: -Algeekstrakter, koffein, glyserin, sorbitol, essensiell sedertreolje, lavendelolje og varmende midler. 

 

2. ACTIVE SLIM CREAM: fokuserer på fettansamlinger 

Active Slim Cream tilbyr et dramatisk gjennombrudd i reduksjonen av fett fra hofter, mage, midje og armer som er vanskelig å bli kvitt, og magen vil virke flatere og fastere. Active Slim Cream retter seg også mot cellulitter og forbedrer vekttap. Denne slankende konturkremen vil også kunne dempe forekomsten av strekkmerker. 

Aktive ingredienser: Fucus Vesiculosus (alger) ekstrakt, koffein, eføyekstrakt, hestekastanjeekstrakt, sheasmør, lavendelolje, sedertreolje og varmende midler. 

 

3. ULTRA SLIM EFFECT: fokuserer på oppstramming 

Ultra Slim Effect er ekstremt effektiv for å øke vekttap. Det forbedrer sirkulasjonen, har anti-inflammatoriske egenskaper og reduserer følelsen av "tunge ben". Denne geléen, kombineret med Active Slim Cream & Active Slim Gel bidrar til å oppnå en fast tonet hud med en markant reduksjon i forekomsten av cellulitter, strekkmerker og fettavleiringer.  Produktet bidrar til å redusere dannelsen av nye adipocytter (fettceller), hemme fettsyntesen og øke elimineringen av fett med sin drenerende virkning. 

Aktive ingredienser: Aktivt varmende middel med mentol, hestekastanjeekstrakt, heksehasselekstrakt, E. rosmarinolje, eføyekstrakt, ekstrakter av Niaouli og eukalyptus 

 

BRUKSANVISNING FOR HJEMMEPRODUKTER:  

  1. Start med å massere inn Active Slim Gel på aktuelle områder, bruk moderat trykk på massasjen.  

  1. Bruk sirkulære bevegelser og masser inn Active Slim Cream på aktuelle områder med begge hender og moderat trykk 

  1. Avslutt med Ultra Slim Effect – masser inn med begge hender (moderat trykk) i 3-4 minutter. 

Vask hendene godt etter påføring, eller bruk hansker. Påfør alltid Ultra Slim Efffect over Active Slim Gel og Active Slim Cream. Det er normalt at huden blir rød etter påføring. Det er anbefalt å unngå å bruke Bioslimming under graviditet eller amming, da produktene inneholder essensielle oljer.  

Produktene inneholder konsentrerte mengder med aktive ingredienser, så en liten mengde produkt hoder lenge. Produktene skal påføres en ren hud, og skal vaskes av etter 2-4 timer hvis huden er sensitiv.  

 

Hvis kunden kun bruker Bioslimming Trio alene, anbefales det å bruke produktene annenhver kveld for å oppnå best mulig resultat. Produktene kan fint brukes i forkant av en treningsøkt for å øke effekten av produktene ytterligere.  

Det er anbefalt å vaske produktene av huden etter 3- 4 timer hvis huden er sensitiv.  

 

I kombinasjon med salongbehandlinger brukes hjemmeproduktene 2-3 kvelder i uken mellom behandlinger. Hvis en salongbehandling brukes for å kickstarte hjemmebehandlinger, kan produktene tas i bruk dagen etter salongbehandlingen. 

Bioslimming 1 Detox Base 1000ml

Bioslimming salong behandling reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 1.

Bioslimming 2 Active Slim Gel 1000ml

Bioslimming salong behandling reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 2.

Bioslimming 3 Active Slim Cream 500ml

Bioslimming salong behandling reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 3.

Bioslimming 4 Ultra Slim Effect 500ml

Bioslimming salong behandling reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 4.

Bioslimming 1 Active Slim Gel 100ml

Bioslimming trio homecare program reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 1.

Bioslimming 2 Active Slim Cream 100ml

Bioslimming trio homecare program reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 2.

Bioslimming 3 Ultra Slim Effect 100ml

Bioslimming trio homecare program reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 3.

Lenker
Min side