Skip to main content
Til toppen

HFL

Spesialisten på å utvikle produkter for pleie av hud, problemnegler, føtter og kropp!
Produktene har vært tilgjengelig på markedet siden 2005 og HFL Laboratories tilbyr en effektiv produktlinje med ulike mål. Alle produktene har en sikkerhetsrapport og kan brukes av barn, gravide og diabetikere. 

HFLs første produktidé startet med en effektiv soppspray. Idéen har sitt opphav i Danmark, og siden HFL Solution Spray er basert på en helt ny og innovativ oppskrift, er det europeisk patent på dette produktet. Under utviklingen og forskningsprosessen til HFL Solution Spray ble utviklingen av Roselan Balm, Dermoleen Cream, Fresh Gel og Bodygel også videreført i samarbeid med en hudlege fra Spania. Dette resulterte i en kompakt linje som ble lansert i 2005. 

Alle produkter kommer fra HFLs egen produksjon, og det kan derfor garanteres at alle produkter er testet, innovative og resultatorienterte. For å sikre de aller beste rådene, blir alle produktene brukt og testet i HFL-praksis i minst 6 måneder før de blir tilgjengelige på markedet. 

Visning
Sorter
HFL FungiCheck test 10stk.

FungiCheck er en enkel test som gir et pålitelig og nøyaktig resultat. Den gir svar på tilstander i neglen forårsaket av dermatofytter, som er årsak til ca. 90% av problemet. Testen utføres enkelt og du får testresultat etter ca. 10 minutter.

HFL Solution Spray 50ml

Ved positiv HFL FungiCheck-test, benyttes HFL Solution Spray 2 ganger daglig inntil tilstanden bedres. Sprayen trekker inn i huden og i neglens matrix, der infeksjonen ofte oppstår. Dette gjør at infeksjonen tas ved roten. HFL Solution Spray har en formula uten tilsetning av medisiner, hormoner eller antibiotika. Sprayen virker gjennom negleplaten og omkringliggende hud. Flasken holder til 6 ukers behandling.

HFL Dermazink 30ml

Dermazink brukes ved; hudutvekster, psoriasis, blemmer, herpes, småsår, nedgrodde negler, vorter og bleieutslett. Dermazink kremen kan brukes av diabetikere og kan brukes under graviditet og amming.

HFL Roselan Balm

HFL Roselan Balm er et dyptvirkende produkt som kan avhjelpe ulike hudtilstander og bidra til reparasjonsprosessen. Den kan brukes på hele kroppen, blant annet ved tørre lepper, ved tørr hud, sprekker i huden og andre krevende hudtilstander.

HFL Dermoleen Cream

HFL Dermoleen Cream har en god PH-verdi, regulerer hudens fuktighet og gir god og effektiv pleie til tørr hud.

HFL Fresh Gel

Fresh Gel brukes ved- Kramper - Urolige ben- Vinterhender og vinterføtter- Muskelverk- Revmatisme - Artrose- Solbrenthet- Brennende følelse- Blåmerker - Fotsvette. Geleen kan brukes av diabetikere.

HFL Sparkling Scrub

HFL Sparkling Scrub er en unik skrubb som kan brukes både våt og tørr og er en utmerket eksfoliering som renser huden for døde hudceller. Skrubben føles vennlig mot huden på grunn av innholdet av jordbærfrø.

Lenker
Min side