Skip to main content
Til toppen

Hadewe

Hadewe GmbH ble grunnlagt i 1967 av Herbert Menzel i Hannover i Tyskland. I utgangspunktet omfattet produktporteføljen fresing og dreiing av deler til industrien, men på 1970-tallet utviklet dette seg til en spesialisert produktportefølge for den profesjonelle fotterapisektoren. Hadewe er nå etablert som en av markedslederne innen fotterapi i mange land over hele verden. 

Kvaliteten på Hadewes produkter oppfyller de høyeste og mest moderne kvalitetsstandarder - fordi kun produkter av høy kvalitet kan utføre profesjonelt arbeid. For produksjon av medisinsk utstyr opprettholdes kvalitetsstyringssystemet i henhold til EN ISO 13485.

Visning
Sorter
Hadewe VK-40 u/Støvsug

Kraftfull liten slipemaskin, perfekt for ambulerende bruk evt. som reserve

Hadewe Helius 2 Støvsugemaskin

Slipemaskin med støvsug. Hadewe Helius 2 med integrert og stille sugekraft. God og sterk maskin som er veldig enkel å betjene. Robust både for ambulerende behandling og i klinikken.

Hadewe Auroria 2 Plus Støvsugemaskin

Slipemaskin med støvsug.

Hadewe Veloria Støvsugemaskin

Kraftig og lett slipemaskin med støvsug. La deg overraske av det veldig stille, kraftige suget. Fresestøv samles direkte på fresemaskinen og separeres pålitelig i finstøvfilteret.

Hadewe Medeas Plus Støvsugemaskin

Slipemaskin med støvsug.

Hadewe SPR-5 Spraymaskin

Slipemaskin med spray.

Hadewe Hyperios 5 Plus Spraymaskin

Spraymaskin. Perfekt opplyst med kraftig LED-arbeidslys i håndstykket. Hastigheten til denne moderne børsteløse motoren kan justeres opp til 40.000 rpm (omdreininger per minutt).

Hadewe Azuras Plus Spraymaskin

Slipemaskin med spray. Azuras Plus-spraymaskin setter nye standarder med tanke på de høyeste kravene. Den er moderne, unik og utstyrt med en rekke tekniske finesser som sikrer trygt og rent arbeid. Les mer under

Støvposer Helius/Argos/Veloria/Medeas/Auroria 10stk.

Så snart du ser filtervarsel på displayet (FC) er alt du trenger å gjøre å åpne sideklaffen på maskinen og skifte støvpose. Denne støvposen passer til slipemaskiner med støvsug,- type Hadewe, Helius, Argos og Veloria

Lenker
Min side