Skip to main content
Til toppen

Strictly Professional

Strictly Professional er et Britisk selskap som i startet opp i 1989 da gründeren Richard Appleby ønsket å gjøre en endring i det profesjonelle skjønnhetsmarkedet. Gjennom flid og appetitt på kunnskap utviklet han en rekke produkter spesielt rettet mot hudpleiebransjen. Resultatet et komplett utvalg av produkter formulert med kvalitetsingredienser, som i seg selv har blitt prøvd og testet over tid.

Visning
Sorter
SP Pedicure Exfoliant 450 ml

SP Pedicure exfoliant er en kremet peeling med naturlig pimpstein og eteriske oljer som gjør huden silkemyk.

SP Oxygenating High Frequency Cream 500ml

Oxygenating Cream støtter høyfrekvente hudbehandlinger. Det er en vanlig løsning med en balansert pH som gir god sondetemperatur-kontroll. Er rik på næringsstoffer, gir et løft til immunforsvaret ditt og forbedrer beskyttelsen mot frie radikaler.

SP Orange Flower Water 500ml

En lett hudtoner som passer for tørr og delikat hud. Oransje blomstervann gjenoppretter fuktighet, øker sirkulasjonen og hjelper til med å åpne porer. Et populært valg når du blander ansiktsmasker.

SP Micellar Water 500ml

Micellar Water er et skånsomt rensemiddel som effektivt fjerner sminke og urenheter i huden.

SP Massage Cream 450ml

Massasjekremen er hypoallergent,- dvs. fri for sterke kjemikalier og syntetiske dufter, noe som gjør den trygg i bruk på alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Lenker
Min side