Skip to main content
Til toppen

Guinot

Velrenommerte Guinot er en fransk hudpleieserie som tilbyr plantebaserte hudpleieprodukter og -behandlinger som kombinerer de beste råvarene fra naturen med høyteknologisk vitenskap.

Banebrytende forskning, avansert teknologi og kompromissløs kvalitet har gjort Guinot til et av de ledende hudpleiemerke i over fem tiår.

Guinots laboratorium hører til en sjelden kategori innen kosmetiske produsenter som har blitt sertifisert med to kvalitetsstempler av Bureau VERITAS International Certification. Det ISO-sertifiserte laboratoriet har farmasøytisk standard og er ledende innen sitt felt med en rekke patenterte komplekser. De forsker kontinuerlig på nye aktive ingredienser for hele tiden å tilstrebe seg bedre produkter og effektivitet i behandlingene.

Guinot er eksklusivt for hudpleiesalonger og overbeviste om at kombinasjonen av faglig kompetanse, veiledning og riktige produkter gir det beste resultatet. Velvære og pleie står i hovedfokus ved behandlingene som er svært effektive, resultatorienterte og behagelige.

I 1972 skapte Guinot den første avanserte maskinbaserte salongbehandlingen: Hydradermie®. Ved hjelp av en ioniseringsprosess kan huden absorbere hudpleieprodukter bedre. Denne patenterte "Guinotmetoden" overfører energi til cellene og sikrer en rask og effektiv distribusjon av aktive ingredienser dypere ned i huden.

Serien tilbyr produkter til ansikt og kropp samt en komplett solserie. Både kabinettprodukter og hjemmebehandlingsprodukter kommer i elegante og tidløse forpakninger og har en delikat og eksklusiv duft.

 

Visning
Sorter
Guinot Masque Yeux Age Logic - Sheetmask eyes 4stk

Masque Yeux Age Logic er øyemasker i sheetform som på kun 8 minutter glatter ut linjer og rynker rundt og mellom øynene.

Guinot Matizone Creme - Long Lasting Matifying Cream 50ml

Matizone Creme er en dagkrem for alle hudtyper med blank T-sone og gusten hudtone.

Guinot Microbiotic Lotion

Microbiotic Lotion er en rensende og mattende toner for fet hud som fjerner restene av renseskummet og fullfører renserutinen.

Guinot Microbiotic Mousse - Purifying Regulating Foam 150ml

Microbiotic Mousse er et renseskum for fet hud som renser huden i dybden samtidig som den fjerner urenheter og talg fra hudoverflaten.

Guinot Minceur Chrono Slimming Cream 125ml**

Minceur Chrono Slimming Cream er en konsentrert slankende krem spesielt formulert for å redusere standhaftige cellulitter.

Guinot Modelage Corps Mirific 200ml SALONG

Modelage Corps Mirific er en avslappende massasjeolje med en meget behagelig duft som gir mykhet og vitalitet til huden. Inneholder 4 dyrbare oljer som virker nærende og restrukturerende.

Guinot Masque Yeux Anti-Fatigue 30ml SALONG

Masque Anti-Fatigue Yeux er en øyemaske som tryller bort tretthetstegn på 10 minutter.

Guinot Newhite Creme Jour

Newhite Creme Jour SPF30 er en dagkrem for alle hudtyper som sliter med pigmenteringer og ønsker en jevn, klar hudtone med strålende glød.

Lenker
Min side