Skip to main content
Til toppen

Yavatop

Yavatop produkter beskytter effektivt mot soppinfeksjoner samt pleier hud og negler ved behandling av fot- og neglesopp. En kombinasjon av antibakterielle og soppdrepende stoffer beskytter effektivt både hud og negler mot sopp. 

Visning
Sorter
Yavatop Antibakteriell Spray 150ml

Antifungal spray ideell til bruk etter besøk i våte fellesområder hvor det er stor risiko for å få fotsopp, f.eks. svømmebasseng, badstu og treningssenter. Lime-olje gir samtidig en naturlig, behagelig og frisk lukt for å forhindre ubehagelig fotlukt.

Yavatop Neglebeskyttelsesstift 8,5ml

Negleforandringer forårsakes ofte av mikroorganismer som bakterier. Neglestiften brukes forebyggende og pleier hud og negler. Løsningen i stiften trenger raskt inn i de minste spaltene, inn til de dypeste hudlagene.

Yavatop Skin & Nail Cream 50ml

Yavatop krem er laget for daglig pleie, med en spesiell sammensetning som effektivt forhindrer bakterie- og soppinfeksjon.

Yavatop Solution 20ml

Yavatop løsning er laget for daglig pleie, med en spesiell sammensetning som effektivt forhindrer bakterie- og soppinfeksjon.

Yavatop Solution 50ml

Yavatop løsning er laget for daglig pleie, med en spesiell sammensetning som effektivt forhindrer bakterie- og soppinfeksjon.

Lenker
Min side