Skip to main content
Til toppen

pHformula

pHformula kommer opprinnelig fra Sør-Afrika men skaperen av serien, Petru van Zyl, har jobbet mye i Europa, Australia, Storbritannia, Skandinavia, De forente arabiske emirater, Russland, Sør-Amerika, Sør-Korea og USA. I løpet av den tiden forsket hun aktivt på hudbiologi, i tillegg til den siste innen kosmetisk kjemi, og med det ble interessen for å utvikle et dermatologisk skin resurfacing system vekket.

I dag har pHformula base i Barcelona, ​​Spania og Petru er fortsatt grunnlegger og administrerende direktør for pHformula: det første profesjonelle hudresurfacing systemet som brukes av hudspesialister over hele verden! Petru utvider stadig sin enorme erfaring og kunnskap mens hun holder seg oppdatert på, og ofte leder, den store fremgangen og fremskritt innen feltet. Hun samarbeider tett med flere internasjonalt anerkjente kjente forskere, hudleger, plastikk- og estetiske kirurger.

pHformula er en komplett hudpleieserie til både kabinett og til hjemmebehandling. Hjemmeproduktene gir et optimalt resultat etter behandling, og er også med på å forberede huden i forkant.

pHformulas unike leveringssystem PH-DVC™ sørger for at de aktive ingrediensene blir levert dit de skal før de starter å jobbe i huden. Dette gjør at «nedetiden» på huden er svært kort.

Lenker
Min side