Skip to main content
Til toppen

St.Tropez

St. Tropez er verdens ledende produsent av selvbruningsprodukter – hvert minutt utføres det en St. Tropez spraytan, og hvert femtende sekund blir det solgt et St. Tropez-produkt.

St.Tropez er "cruelty free", ikke testet på dyr og vegansk. St.Tropez tilbyr produkter som passer til enhver hudtone, hudtype og livsstil- alt fra en hverdagsglød, til en dypere brunfarge. St.Tropez var en av de første som produserte selvbruning, og presser stadig grensene for å forbedre selvbruningsopplevelsen.

Alle St.Tropez' selvbrunere inneholder pleiende ingredienser i tillegg til grønne pigmenter som motvirker oransjeskjær.

Med et samarbeid med Givaudan, et av verdens største parfymehus, produserers St. Tropez' innovative signaturduft som eliminerer den karakteristiske duften fra DHA.

Duften er bygd opp med en bunnote av bergamott, grønn eple og lavendel, hjertet av rose og Jasmin, og toppnoten med kremet musk og friske trenoter.

Visning
Sorter
St. Tropez Self Tan Luxe Body Serum 200ml

Boost huden med dette fuktighetsgivende og kollagenboostende selvbruningsserumet! Beriket med et 100% naturlig selvbruningskompleks og effektive hudpleieingredienser.

St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Mousse 50ml**

Oppnå en naturlig brunfarge som varer i flere dager! Med kun én påføring av vår tropisk duftende Purity Bronzing Water Mousse oppnås en middels gylden farge. Dette lette og gjennomsiktige skummet inneholder 100 % veganske og naturlige selvbruningsstoffer som ikke trengs å vaskes av. Smitter ikke av på tekstiler og utvikler seg i løpet av 4-8 timer.

St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Mousse 200ml

Oppnå en naturlig brunfarge som varer i flere dager! Med bare én påføring av vår tropisk duftende Purity Bronzing Water Mousse oppnås middels gylden farge. Dette lette og gjennomsiktige skummet inneholder 100 % veganske og naturlige selvbruningsstoffer som ikke krever skylling,- og det smitter ikke av.

St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Gel 200ml**

Denne klare og lette gelen utvikler seg til en naturlig medium brunfarge på kun 3 timer. Uten behov for å skylles av, gir denne forfriskende, ikke-klebrige og hurtig absorberende gelen opptil 72 timer med fuktighet etter påføring slik at fargen sitter jevnt og lenge.

St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist 80ml

Hudpleie og selvbruning er kombinert i denne lette og tropisk duftende Purity Face Tan Mist. Med kun en påføring oppnås en naturlig, lett til middels solkysset hud, i tillegg til at huden blir fuktet. Transparent ansiktsspray som er enkel å bruke. Kan brukes både under, over eller i stedet for makeup for en naturlig glød

St. Tropez Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse 200ml

Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse er tilbake på etterspørsel, den har den samme flotte fargen og teksturen, men med nye og forbedrede hudpleieingredienser. Den har en sofistikert duft og overlegen selvbruningsteknologi. Egnet for sensitiv hud.

St. Tropez Self Tan Luxe Tan Tonic Drops 30ml

Luxe Tan Tonic Drops inneholder 100 % naturlige selvbruningsingredienser, som bidrar til å beskytte, jevne ut fine linjer, redusere rødhet og gi en naturlig solkysset glød.

St. Tropez Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse 200ml

Opplev St. Tropez dypeste, mørkeste, brunfarge hittil, med denne naturlige og langvarige 2-i-1-formelen! Denne lette og fuktighetsgivende moussen lar deg velge dybden på fargen. Påføres med vott og skylles av etter 4 timer.

St. Tropez Self Tan Purity Mist Mini 14ml

Selvbruning til ansikt. Hudpleie og selvbruning er kombinert i denne lette og tropisk duftende Purity Face Tan Mist. Med kun en påføring oppnås en naturlig, lett til middels solkysset hud, i tillegg til at huden blir fuktet.

St. Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Mist 1L SALONG

Få din profesjonelle spray tan-behandlinger til å skille seg ut med den innovative St.Tropez purity vitamin misten. en. Travle klienter kan enkelt tilpasse behandlingen inn i timeplanen deres med denne transparente hurtigtørkende formelen som ikke smitter av på klær. Har en deilig tropisk duft og gir langvarig glød. Bidrar til å stimulere vitamin D-produksjonen,

Lenker
Min side