Skip to main content
Til toppen

Unguisan

Unguisan er vår mest allsidige behandlingsform ved neglekorreksjon. Metoden ble utviklet av Josef Greppmayr, og patentert i 1953. Siden den gang har metoden gjennomgått en konstant utvikling, og fremstår i dag som en anerkjent metode for gjenoppbygging av skadet negl. Navnet UNGUISAN er satt sammen fra de latinske ordne Unguis «negl» og Sanus «sunn», som gjenspeiler det primære målet med behandlingen. Velg blant Unguisan Classic 2-komponent behandlingssystem og Unguisan Blue Light system. Produktene selges både løst og i start-set. Unguisan har også utviklet egne negleprodukter som er ideelle ved negleprotetikk og neglekorreksjoner.

 

Visning
Sorter
Unguisan Anti-Callus Tincture Cosmetic Product 30ml

Tinktur som raskt og skånsomt mykgjør forhorninger, spesielt i neglefolden.

Unguisan Nail-Care Concentrate 30ml

Beskytter skadede negler som er utsatt for forurensning utenfra. Negl og neglefals forblir myke og smidige. Ideell å bruke ved negleprotetikk og neglekorreksjoner.

Unguisan Blue Light Primer for Hard Composite 4ml

Primer som gir feste for Unguisan Bluelight Hard Composite Gel. Påføres med en liten engangsbørste.

Unguisan Blue Light Hard Composite Gel 4g

Den ekstremt harde komposittgelstripen fungerer som et slags stabiliserings korsett som vil vokse fremover med neglen. Dette er en behandling uten aktiv kraft, som gjør at korreksjonen vil være smertefri og skånsom.

Lenker
Min side