Skip to main content
Til toppen

Fresco

Siden 1975 har Fresco jobbet tett med spesialister for å utvikle og produsere nyttige produkter som dekker daglige behov til profesjonelle yrkesutøvere i tillegg til pasienter. Alle Fresco-teknologier bruker biokompatible råmaterialer for å sikre at de er egnet til å brukes som medisinsk utstyr klasse I.
Fresco produserer sine produkter i Spania.

Visning
Sorter
Fresco Silikon 500gr

Fresco silikon med middels hardhet spesielt designet for bruk i fotterapi. Egnet for palliativ og korrigerende ortose. Herdes med flytende eller pasta-herder.

Fresco Silikon Bland-Rosé 500gr

Fresco Bland-Rosé silikon er en av de mykeste silikonene på markedet. Spesielt designet for bruk i fotterapi, og anbefales ved fremstilling av palliativ ortose. Herdes med flytende eller pasta-herder.

Fresco Herder flytende 20ml

Flytende herder som kan brukes til å herde alle typer silikoner fra Fresco (ortosen blir litt hardere enn ved bruk av pastaherder).

Fresco Silikon Startkit

En startpakke fra Fresco for fotterapeuter som ønsker å lære lage silikonortoser.

Fresco Silikon Duo 10 2x250gr

Fresco Duo 10 er en bi-sammensatt 1+1 blandbar myk silikon. Dette er en to-komponent masse som ikke skal tilsettes herder.

Fresco Flytende Silikon Polymer 250gr

Fresco Polymer er en flytende silikon med middels elastisitet. Kan brukes til å reparere silikonortoser. Brukes gjerne til innbaking av tubegas. Herdes med flytende eller pasta-herder.

Fresco Flytende Silikon RTV 300gr

Fresco RTV er en flytende silikon som er svært elastisk. Kan brukes til å reparere silikonortoser. Herdes med flytende eller pasta-herder.

Fresco Olje 200ml

Brukes i arbeidet med Fresco-silikonene. Kan brukes for å få en lysere, mer konsistent og glattere ortose.

Fresco Herder pasta 20gr

En pastaherder som kan brukes til å herde alle typer silikoner fra Fresco. Ved å bruke pastaherderen får du en litt lengre herdingstid, og ortosen blir litt mykere enn ved bruk av flytende herder.

Fresco Silikonvekt

Vekt for nøyaktig måling av silikon ved produksjon av ortoser.

Lenker
Min side