Skip to main content
Til toppen

Bioslimming

Bioslimming "SLIM, FIRM AND TONE"

Franske Bioslimming er en effektiv og oppstrammende slankebehandling. Bioslimming systemet består av en salongbehandling med fire produkter, samt tre produkter til hjemmebruk for å oppnå optimale resultater.

Behandlingen bidrar til å redusere synligheten av cellulitter og fettansamlinger, øke forbrenningen av kalorier, fremme vekttap og virke oppstrammende og mykgjørende på huden, samtidig som avfallsstoffer og toksiner trekkes ut.

Bioslimming benytter seg av både varme og kalde Thermoalger, noe som resulterer i økt absorpsjon av de aktive ingrediensene. Thermoalger virker stimulerende på fettforbrenningen samtidig som lymfesystemet stimuleres. De profesjonelle produktene er fulle av aktive ingredienser, eteriske oljer, plante- og algeekstrakter samt koffein. Koffein resulterer i et bredt spekter av flere terapeutiske fordeler som forbedret utseende av åreknuter, strekkmerker og har vist seg å ha en positiv innvirkning på bindevev og kollagenstruktur også.

Visning
Sorter
Bioslimming 1 Active Slim Gel 100ml

Bioslimming trio homecare program reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 1.

Bioslimming 1 Detox Base 1000ml

Bioslimming salong behandling reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 1.

Bioslimming 2 Active Slim Cream 100ml

Bioslimming trio homecare program reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 2.

Bioslimming 2 Active Slim Gel 1000ml

Bioslimming salong behandling reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 2.

Bioslimming 3 Active Slim Cream 500ml

Bioslimming salong behandling reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 3.

Bioslimming 3 Ultra Slim Effect 100ml

Bioslimming trio homecare program reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 3.

Bioslimming 4 Ultra Slim Effect 500ml

Bioslimming salong behandling reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 4.

Bioslimming Trio

Bioslimming Trio Homecare Program reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 1-3.

Lenker
Min side