Skip to main content
Til toppen

Silikonmasse

Visning
Sorter
Fresco Silikon 500gr

Fresco silikon med middels hardhet spesielt designet for bruk i fotterapi. Egnet for palliativ og korrigerende ortose. Herdes med flytende eller pasta-herder.

Fresco Silikon Bland-Rosé 500gr

Fresco Bland-Rosé silikon er en av de mykeste silikonene på markedet. Spesielt designet for bruk i fotterapi, og anbefales ved fremstilling av palliativ ortose. Herdes med flytende eller pasta-herder.

Fresco Silikon Startkit

En startpakke fra Fresco for fotterapeuter som ønsker å lære lage silikonortoser.

Fresco Silikon Duo 10 2x250gr

Fresco Duo 10 er en bi-sammensatt 1+1 blandbar myk silikon. Dette er en to-komponent masse som ikke skal tilsettes herder.

Fresco Flytende Silikon Polymer 250gr

Fresco Polymer er en flytende silikon med middels elastisitet. Kan brukes til å reparere silikonortoser. Brukes gjerne til innbaking av tubegas. Herdes med flytende eller pasta-herder.

Fresco Flytende Silikon RTV 300gr

Fresco RTV er en flytende silikon som er svært elastisk. Kan brukes til å reparere silikonortoser. Herdes med flytende eller pasta-herder.

Fresco Herder flytende 20ml

Flytende herder som kan brukes til å herde alle typer silikoner fra Fresco (ortosen blir litt hardere enn ved bruk av pastaherder).

Fresco Herder pasta 20gr

En pastaherder som kan brukes til å herde alle typer silikoner fra Fresco. Ved å bruke pastaherderen får du en litt lengre herdingstid, og ortosen blir litt mykere enn ved bruk av flytende herder.

Fresco Olje 200ml

Brukes i arbeidet med Fresco-silikonene. Kan brukes for å få en lysere, mer konsistent og glattere ortose.

Fresco Silikonvekt

Vekt for nøyaktig måling av silikon ved produksjon av ortoser.

Lenker
Min side