Skip to main content
Til toppen

Nimue

Nimue dekker alle grunnleggende behov for ulike hudtyper og hudtilstander. Produktene ble utviklet i 1994, opprinnelig for det medisinske markedet, produktene ble brukt til før og etter medisinsk-operative prosedyrer. Siden da har Nimue utviklet seg til å bli et internasjonalt anerkjent merke for sine innovative formular og sin banebrytende teknologi.

‍Produktene består av effektive kombinasjoner av ingredienser sammen med vitenskapelig beviste leveringssystemer.

Leveringssystemene frakter de aktive ingrediensene ned til cellenivå, som muliggjør en tilnærmet midisinsk virkning i huden. Serien tar i bruk de mest virkningsfulle og aktive stoffene baserte på det siste innen vitenskapen. Ingrediensene er hentet fra både bioteknologi og naturlige kilder, og er klinisk bevist effektive på sine områder.

Produktene inneholder bla. alfahydroksy syrer (AHA), Alfa liponsyre (ALA), Vitamin A, C og E, Enzymer, ulike pigmenthemmere, peptider, planteekstrakter, (f.eks. Soyabean, RiceProtein, Kigelia Africana med flere) og eteriske oljer.

Nimue tilbyr hudscanning i sin hudanalyse hvor det ved hjelp av et spesialutviklet hudanalyseapparat er er mulig å «se gjennom» den synlige hudoverflaten. Apparatet kan avdekke tilstander på, og under, huden slik som pigmentflekker, linjer og rynker samt bakterier som kan forårsake akne. Dette, i kombinasjon med en hudanalyse og behandling utført av sertifisert hudterapeut, gir en trygghet i at det alltid er garantert de beste produkter for riktig hudtilstand. Vi bruker Observe Skinscanner i kombinasjon med nimue.

Lenker
Min side