Skip to main content
Til toppen

Nimue

Nimue Skin Technology er et Derma-Cosmeceutical merke, utviklet i Sør Afrika i 1994 av ledende hudpleieforskere, rettet mot det medisinske markedet for pre- og postoperativ bruk for raskere tilheling og bedre resultater.  

Siden da har Nimue utviklet seg til et anerkjent profesjonelt hudpleiemerke distribuert globalt, kjent for en ekspertforståelse av huden, innovative formuleringer, banebrytende teknologi og effektiv kombinasjon, konsentrasjon og styrke av aktive ingredienser. 

Nimue Skin Technology er innovativ hudpleie som kombinerer den nyeste vitenskapen og fusjonerer det beste fra naturen med bioteknologi for å skape funksjonelle og strukturelle endringer i huden. Vi bruker ulike leveringssystemer som gjør det mulig for spesifikke aktive ingredienser å nå ønsket nivå i huden. Vår forskjell er den langsomme tilnærminger som fører til gjenoppretting av hud, resultatorientert hudforyngelsesbehandling og synlige resultater.  

Vår filosofi er at god hudhelse starter med forståelse av hudens biologi. Nimue var den første merkevaren som innførte et eget unikt hudklassifikasjonssystem. Dette ble utviklet for å identifisere og behandle spesifikke hudtilstander, vi retter fokus vekk fra hudtype og ser i stedet på hudens unike behov. Dette systemet hjelper også deg som kunde med å finne de beste produktene for din hud slik at du kan oppnå god hudhelse. 

Lenker
Min side