Skip to main content
Til toppen

Bioslimming 3 Ultra Slim Effect 100ml

Produktnummer: BS1002
ekskl. mva.

Bioslimming trio homecare program reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 3.

Bioslimming Trio Homecare Program reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Etter påføring vil produktene sørge for økt kaloriforbrenning i inntil 2 timer, og vil virke på cellulitter og slankeprosess i hele 12 timer etter påføring.
Det anbefales å kombinere produktene med salongbehandling da dette vil forsterke og opprettholde resultatene av behandlingene. På denne måten oppnås optimal effekt med Bioslimming.
Active Slim Cream vil sørge for en svært effektiv reduksjonen av fett fra hofter, mage, midje og armer. Magen virker flatere og fastere. Active Slim Cream virker også mot cellulitter og sørger for vekttap.

ULTRA SLIM EFFECT: fokuserer på oppstramming 

Ultra Slim Effect er ekstremt effektiv for å øke vekttap. Det forbedrer sirkulasjonen, har anti-inflammatoriske egenskaper og reduserer følelsen av "tunge ben". Denne geléen, kombineret med Active Slim Cream & Active Slim Gel bidrar til å oppnå en fast tonet hud med en markant reduksjon i forekomsten av cellulitter, strekkmerker og fettavleiringer.  Produktet bidrar til å redusere dannelsen av nye adipocytter (fettceller), hemme fettsyntesen og øke elimineringen av fett med sin drenerende virkning. 

Aktive ingredienser: Aktivt varmende middel med mentol, hestekastanjeekstrakt, heksehasselekstrakt, E. rosmarinolje, eføyekstrakt, ekstrakter av Niaouli og eukalyptus 

Lenker
Min side