Skip to main content
Til toppen

Bioslimming 3 Active Slim Cream 500ml

Produktnummer: BS2002
Bioslimming
ekskl. mva.

Bioslimming salong behandling reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 3.

Bioslimming salongbehandling virker enda kraftigere enn hjemmeproduktene, og reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Etter påføring vil produktene sørge for kaloriforbrenning i inntil 2 timer, og vil virke på cellulitter og slankeprosess i hele 12 timer etter påføring.
Det anbefales å kombinere produktene med hjemmebehandling da dette vil forsterke og opprettholde resultatene av behandlingene. På denne måten oppnås optimal effekt med Bioslimming. Active Slim Cream vil sørge for en svært effektiv reduksjonen av fett fra hofter, mage, midje og armer. Magen virker flatere og fastere. Active Slim Cream virker også mot cellulitter og sørger for vekttap. Denne slanke- og kontureringskremen er en avansert behandling som også forbedrer forekomsten av strekkmerker Kombinasjonene av steg 1-2-3-4 vil resultere i reduksjon på de påførte områdene i løpet av 60 minutter.

Lenker
Min side