Skip to main content
Til toppen

Kilde Medic

Kilde Medic er en dansk produsent av sokker som tilbyr en uovertruffen komfort og revolusjonerende teknologi.

ReflexWear er en av de mest vitenskapelige og avanserte sokkene/strømpene på markedet. Med ny revolusjonerende teknologi har de gjort det mulig å produsere et unikt garn som inneholder mineraltråder. Dette garnet heter Celliant®, og reflekterer kroppens egen varme. Derav navnet Reflexwear.  Denne varmen igangsetter en prosess der det dannes infrarød stråling, som blant annet gir økt sirkulasjon, reduksjon av hevelser og hjelp til «diabetes» foten.

Kilde produserer også myke, komfortable og slitesterke Bambus- og bomullssokker av høyeste kvalitet. Sokkene har ingen plagsomme sømmer og egner seg derfor meget godt for diabetikeren.

Visning
Sorter
ReflexWear Kompresjonsstrømpe Svart

Revolusjonerende patentert teknologi som øker blodsirkulasjonen, fremmer helingen av sår og øker oksygentilførselen i føttene. Kompresjonsstrømpene har ingen irriterende sømmer og er ideelle for diabetikere.

Kilde® Cotton Comfort & Diabetic Sock Black

Kildes komfort- og diabetessokker er, som navnet tilsier, designet for å være så behagelig som mulig. Sokkene er godt egnet for diabetikere, men du trenger ikke ha problemer med blodsirkulasjonen i føttene for å like å bruke disse behagelige sokkene!

Lenker
Min side