Skip to main content
Til toppen

Bioslimming 4 Ultra Slim Effect 500ml

Produktnummer: BS2003
Bioslimming
ekskl. mva.

Bioslimming salong behandling reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 4.

Bioslimming salongbehandling virker enda kraftigere enn hjemmeproduktene, og reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Etter påføring vil produktene sørge for kaloriforbrenning i inntil 2 timer, og vil virke på cellulitter og slankeprosess i hele 12 timer etter påføring.
Det anbefales å kombinere produktene med salongbehandlinger da dette vil forsterke og opprettholde resultatene av behandlingene. På denne måten oppnås optimal effekt med Bioslimming. Ultra Slim Effect har en ekstremt effektiv slankende effekt, og vil øke vekttap. Den forbedrer sirkulasjonen, har anti-inflammatoriske egenskaper og reduserer følelsen av "tunge ben". Denne gelen kombinert med Active Slim Cream & Active Slim Gel hjelper deg med å oppnå fastre og mer tonet hud med en markant reduksjon i forekomsten av cellulitter, strekkmerker og fett. Det bidrar til å redusere dannelsen av nye fettceller, hemmer fettsyntesen, øker elimineringen av fett med sin drenerende virkning Kombinasjonene av steg 1-2-3 vil resultere i reduksjon på de påførte områdene i løpet av 60 minutter

Lenker
Min side