Skip to main content
Til toppen

Diso

Velkommen til Diso – Din Fremtidige Vitaminopplevelse

Hos Diso er vi dedikerte til å revolusjonere måten du tar dine daglige vitaminer på. Vårt mål er å gjøre helsetilskudd enklere, mer effektive og mer smakfulle. Med våre innovative Dissolvable Vitamin Strips kan du nå oppnå optimal helse uten stresset og ubehaget med tradisjonelle vitaminpiller.

Hva er Diso?

Diso Dissolvable Vitamin Strips er små, praktiske strips som du plasserer på tungen. Stripsene løser seg raskt opp, noe som gir en direkte og effektiv absorpsjon av vitaminene rett inn i blodstrømmen. Dette sikrer høyere biotilgjengelighet og raskere resultater enn tradisjonelle kosttilskudd. 

Diso strips er enkle å bruke – ingen vann eller svelging nødvendig. Bare plasser stripen på tungen og la den løse seg opp. Dette gjør dem ideelle for travle dager, på reise, eller når du er på farten​.

Diso – Rent og Trygt for Alle

Diso Dissolvable Vitamin Strips er utviklet med tanke på din helse og velvære. Vi bruker kun naturlige ingredienser for å sikre at våre produkter er trygge og tilgjengelige for alle. Våre strips er:

  • Veganske: Laget utelukkende med plantebaserte ingredienser.
  • Fri for Soya: Ingen soya i våre produkter, perfekt for de med soyaallergi eller intoleranse.
  • Fri for Nøtter: Ideell for de med nøtteallergi.
  • Glutenfrie: Trygge for personer med cøliaki eller glutenintoleranse.
  • Sukkerfrie: Ingen tilsatt sukker, noe som gjør dem egnet for de som ønsker å unngå sukker i kostholdet sitt.
Visning
Sorter
Diso ENERGY Strawberry 30stk

Når du føler deg utslitt og treg, la Diso Energy Strip komme deg til unnsetning. Denne spesialformulerte stripen er fullpakket med viktige B-vitaminer 5, 6 og 12 for å sikre at kroppen din effektivt kan omdanne mat til energien den trenger.

Lenker
Min side