Til toppen

Permalash

Permalash kom opprinnelig fra Sverige på slutten av 2.verdenskrig, som et langvarig alternativ til mascara og brynssminke. Siden 1970-tallet har produktene blitt produsert eksklusivt for Permalash i Østerrike, og blir i dag benyttet av terapeuter over hele verden.

Fargene ble designet for å holde i opptil 6 uker, og ble fort en stor hit. Så bra er formuleringen at hovedingrediensene ikke har blitt endret på over ett halvt århundre!

Produktene er veganske. Permalash kommer i fem ulike fargenyanser som passer til er bredt spekter av hårfarger og hudtoner.

Sorter

Permalash Starter Kit

Smart startkit med et utvalg bryn- og vippefarger, samt tilbehør fra Permalash.

Permalash Bryn- og Vippefarge SORT 15ml

Naturlig sort farge til kunder som er naturlig mørke, eller farget mørkt hår, eller som ønsker mørke vipper og bryn. Passer også for de som ønsker gode definerte bryn. 1 tube gir ca 40 behandlinger.
EG1000

Permalash Bryn- og Vippefarge BRUN 15ml

SE ALTERNATIVT MB1008-4 (Brow by Mii). Ny emballasje - En naturlig brun farge som forsterker blonde, rødhårige og lysbrune bryn og vipper. Kan blandes med de andre fargene for å få den perfekte fargen for din kunde.1 tube gir ca 40 behandlinger.
EG1001

Permalash Bryn- og Vippefarge LYS BRUN 15ml

Perfekt lys brun farge for å oppnå et mykt og naturlig resultat. Forsterker og er et perfekt valg til den rødhårige, den blonde og lyse brunetten. Kan også blandes med de andre fargene for evt dypere farger for å skreddersy til den enkelte kunde. 1 tube gir ca 40 behandlinger.
EG1002

Permalash Bryn- og Vippefarge BLÅSORT 15ml

Uavhengig av hårfarge og hudtone er den blå-sorte det perfekte valget for å gi øyevippene et dypt og mørkt utseende. Denne er dypere sort enn Permalash SORT farge. Kan anbefales til de med naturlig sort eller sort farget hår. 1 tube gir ca 40 behandlinger
EG1003

Permalash Bryn- og Vippefarge GRÅ 15ml

Perfekt for å forsterke og definere bryn og vipper for de med hvitt, grått og sølvfarget hår. Kan også blandes med andre farger for å gi asketoner eller for å skreddersy bryn- og vippefarge som passer kundens hudfarge og hår. 1 tube gir ca 40 behandlinger.
EG1004

Permalash Oxidant Cream 3% 100ml

Til bruk ved alle Permalash bryn- og vippefarger. Gir en behagelig og fin kremaktig konsistens.
EG1011

Permalash Oxidant Liquid 3% 100ml

Spesiallaget flytende oxidant til Permalash bryn- og vippefarge.
EG1005

Permalash Foaming Lash Cleansing Kit

Et renseskum til bruk for bryn- og vippefarge, samt til bruk ved vippeløft. Kan med fordel også brukes for de som har vippeextension. Kommer med vedlagt børste.
EG1013

Permalash Grow Lash and Brow Serum

Permalash nyeste produkt, GROW er et av de mest avanserte på markedet! Stimulerer, og gir en kraftigere hårvekst av vipper og bryn.
EG1008

Permalash Brow Soap

For den optimale brynsform! Et må-ha produkt.
EG1007