Skip to main content
Til toppen

Ro.ial.

Ro.ial - For en bærekraftig fremtid.

‍Ro.ial er e Italiensk selskap, ledende innen produksjon av ikke-vevde (nonwoven) og airlaid papir. De produserer i hovedsak profesjonelle engangsartikler, laget med respekt for miljøet.

Utvalget av produkter dedikert til velvære inkluderer engangshåndklær og profesjonell hårfjerningsvoks laget av bærekraftige råvarer. Roial Bio-håndklær sikrer en perfekt absorberingsevne og er biologisk nedbrytbare og komposterbare, for redusert miljøpåvirkning. Den organiske hårfjerningsvoksen er laget av miljøvennlige råvarer av høy kvalitet. Uten syntetiske dufter, silikoner, parabener, mineraloljer og GMOer.

Ro.ial har vært aktiv i over 25 år, og hovedfokuset er miljøvern. Ved å bruke biologisk nedbrytbare materialer og bearbeidet i en grønn fabrikk, tilbyr de økologiske løsninger for HO.RE.CA sektoren og velværeindustrien.

Ro. ials produksjonsanlegg drives av solenergi og benytter bærekraftige råvarer i samsvar med reglene for ansvarlig forvaltning av ressurser og som kommer fra sertifiserte anlegg. 

Miljøvernet, sikkerheten til produktene og den reduserte miljøpåvirkningen fra hvert trinn i produksjonen er kriteriene bedriften jobber etter. Roial Bio-linjen er et resultat av det kontinuerlige søket etter innovative løsninger som garanterer høye krav til kvalitet, hygiene og bærekraft.

I tillegg til å sikre samsvar med materialer, bruker Ro.ial biologisk nedbrytbare, komposterbare og ansvarlige råvarer. Trefibrene som brukes er FSC-sertifiserte og kommer fra skog forvaltet i henhold til strenge miljømessige, sosiale og økonomiske standarder.

Lenker
Min side