Skip to main content
Til toppen

Bioslimming 1 Detox Base 1000ml

Produktnummer: BS2000
Bioslimming
ekskl. mva.

Bioslimming salong behandling reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Steg 1.

Bioslimming salong behandling reduserer forekomsten av cellulitter, stimulerer til fettforbrenning og har anti-inflammatoriske egenskaper. Etter påføring vil produktene sørge for økt kaloriforbrenning i inntil 2 timer, og vil virke på cellulitter og slankeprosess i hele 12 timer etter påføring. Det anbefales å kombinere produktene med hjemmebehandling da dette vil forsterke og opprettholde resultatene av behandlingene. På denne måten oppnår man optimal effekt med Bioslimming.

Detox Base har en antiperspirant og detox effekt. Den brukes spesielt for å aktivere, stramme opp, avgifte og øke blodsirkulasjonen, noe som virker helsefremkallende. Naturlige algeekstrakter og essensielle oljer er tilsatt for å tone og oppmuntre avgiftningsprosessen. Full av naturlige mineraler, enzymer, vitaminer og aminosyrer, bekjemper den også cellulitter og bidrar til å redusere lokalisert fett.

Lenker
Min side