Skip to main content
Til toppen

Hvorfor velge neglelakk fra Morgan Taylor?

Hvorfor velge neglelakk fra Morgan Taylor?

 

Valg av riktig neglelakk er nøkkelen til å oppnå perfekte resultater. En av merkene som har vunnet anerkjennelse blant fagfolk over hele verden, er Morgan Taylor. Hva skiller dette merket fra andre? 

Profesjonalitetens arv

Morgan Taylor er et merke med dype røtter i neglepleiebransjen. Grunnleggerne, Danny Haile og David Daniel, startet sin karriere som negleteknikere og har opparbeidet seg omfattende erfaring gjennom 30 år. De forstår derfor behovene og forventningene til profesjonelle negleteknikere. Deres kunnskap og innovative tilnærming har resultert i neglelakker som oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.

Perfekt kombinasjon med Gelish-behandlinger

Morgan Taylor-produktene er ideelle både for profesjonell bruk under behandlingen og for salg til kunder for hjemmebruk. Gelish, kjent for sin holdbarhet og feilfrie finish, har tilsvarende farger i Morgan Taylors rike fargepalett. Kundene kan også bruke Morgan Taylor-lakker hjemme for å friske opp og forlenge holdbarheten på manikyren sin.

Innovative formler og gjennomtenkte detaljer

Den unike formelen til disse lakkene er et resultat av nøye utvalgte ingredienser som garanterer holdbarhet, intens farge og enkel påføring. I tillegg er neglelakkflaskene og børster ergonomiske for det mest presise behandling.

Unik fargepalett

Morgan Taylor sin fargepalett inkluderer både klassiske nyanser og mer avantgardistiske farger, fra subtile toner til spektakulært intense farger. Uansett om du leter etter en delikat rosa nyanse til hverdagsbruk eller en mørk farge til spesielle anledninger, tilbyr Morgan Taylor noe for deg.

Etikk og ansvar

Morgan Taylor står for mer enn bare kvalitet. Merket er fra starten dyrevennlig og har aldri testet produktene sine på dyr. De er også stolte av PETA®-sertifiseringen som et cruelty-free merke. Ved å velge Morgan Taylor støtter du etiske praksiser i skjønnhetsindustrien.

Perfeksjonens misjon

Morgan Taylor streber alltid etter å lage produkter av høyeste kvalitet til rimelige priser. Deres misjon er å gi profesjonelle negleteknikere, samt med nybegynnere, verktøyene de trenger for å uttrykke sin kreativitet og skape unike design. Hver neglelakk er et resultat av en kombinasjon av lidenskap, erfaring og engasjement for å oppnå perfeksjon.

 
Lenker
Min side