Skip to main content
Til toppen

JOTA Diamantsliper 040 medium**

Produktnummer: FC143
ekskl. mva.

Diamant med medium slipestyrke med str. 040. Trapes utformet. Mye brukt i spangebehandling. Omdreininger opptil 32.000. Disse slipende instrumentene er perfekte for å fjerne og glatte ut hard hud og negler. De har lang levetid, meget god slipeytelse og en rekke mulige bruksområder. Forsiktige produksjonsprosesser garanterer at arbeidsdelene, inkludert spisser, sider og kanter, er fullt og tett belagt.
De naturlige diamantene som brukes av JOTA er utviklet ved hjelp av en galvanisk prosess spesielt designet for bruk i fotpleie. Deres naturlig svært uregelmessige geometrier gjør dem spesielt slitesterke. Diamant er det hardeste materialet som er kjent og sikrer at instrumentene har lang levetid. Til skaftene brukes et korrosjonsbestandig stål av høy kvalitet, noe som gjør instrumentene egnet for alle kjente steriliserings- og rengjøringsmetoder. For rengjøring anbefaler vi vår diamantrengjøringsstein som fjerner blokkeringer mellom de enkelte diamantpartiklene, slik at diamantene blir skarpe igjen.

VIKTIG: Denne rengjøringen erstatter ikke rengjøring, desinfisering og sterilisering.
Grovhet utstyr Medium
Merke Busch
Produkttype Bor/Fresere

Maksimal hastighet: Maksimalt tillatt hastighet vises på hver JOTA forpakning og må ikke overskrides av sikkerhetsmessige årsaker. Referansehastighet: Hastighetsanbefalingene gitt her er generelle referansehastigheter for bruk i mikromotoren. Spesifikt anbefalte hastigheter finner du i produktrelatert informasjon. Hastighetsanbefalingene det refereres til, må tilpasses de spesielle bruksområdene og de medisinske omstendighetene. Lavere hastigheter bør velges når instrumentene brukes med støvsug enhet for å redusere potensiell varmeoppbygging.

CE-Merket

Lenker
Min side