Skip to main content
Til toppen

HFL Insectobite - Perfekt for hele familien i sommersesongen!

HFL Insectobite - Perfekt for hele familien i sommersesongen!

HFL Insectobite lindrer og beskytter huden etter insektbitt 
Sommeren bringer med seg mange gleder, men dessverre også noen ubehagelige følgesvenner som insekter og flått. Heldigvis finnes det effektive løsninger for å håndtere de irriterende bittene. HFL Insectobite er en slik løsning, designet for å lindre og beskytte huden etter insektbitt. Et "må ha" produkt i sommer!

HFL Insectobite gir en kjølende, beskyttende og pleiende effekt etter insektbitt. For å få best mulig resultat, prøv å unngå kløing, og la kremen gjøre sitt arbeid. Enten du er på tur i skogen eller nyter en kveld i hagen, kan HFL Insectobite være din beste venn mot insektplager.

Insectobite har følgende egenskaper:

 • Lindrer og mykgjør huden
  Etter et insekt- eller flåttbitt kan huden føles irritert og sår. HFL Insectobite er formulert for å lindre og mykgjøre huden, noe som gir en rask følelse av lettelse.
 • Reduserer ubehag og hevelse
  Bittene kan ofte føre til hevelse og ubehag. Denne kremen bidrar til å redusere hevelse og lindre smerten, slik at du kan fortsette dagen uten plager.
 • Kjøler ned og roer huden
  HFL Insectobite har en kjølende effekt som roer ned huden. Dette er spesielt gunstig når huden er varm og irritert, og bidrar til å gi en behagelig følelse.
 • Trygg for diabetikere, gravide og ammende
  En av de store fordelene med HFL Insectobite er at den er trygg å bruke for diabetikere, gravide og ammende. Dette sikrer at flere kan dra nytte av dens pleiende egenskaper uten bekymringer.
 • Stimulerer kollagenproduksjon og hudreparasjon
  En av de unike fordelene med HFL Insectobite er dens evne til å stimulere kollagenproduksjon og hudreparasjon. Dette fremmer heling og bidrar til å opprettholde hudens helse og elastisitet.
 • Inneholder hamamelis virginiana leaf extract
  Kremen er beriket med Hamamelis Virginiana Leaf Extract, kjent for sine beroligende egenskaper. Denne ingrediensen reduserer kløe og rødhet, noe som gjør den ideell for sensitiv hud.
 • Skånsom for rød og sensitiv hud
  HFL Insectobite kan trygt brukes på rød og sensitiv hud, så lenge det ikke er åpne sår. Dette gjør den til et allsidig valg for mange hudtyper.
 • Forebygger sår og infeksjon
  Ved å lindre kløe og irritasjon hjelper HFL Insectobite deg med å unngå kløing, som kan føre til sår og potensielle infeksjoner. Ved å bruke denne kremen, kan du beskytte huden og fremme en raskere helingsprosess.

 

HFL Insectobite 15ml

Kløstillende, mykgjørende og pleiende ved insektbitt og flåttbitt. Et ""må ha"" produkt for sommeren!

Lenker
Min side