Skip to main content
Til toppen

Aktuelle kroppsbehandlinger

Aktuelle kroppsbehandlinger

 

Det har omsider blitt varmere i været og vi kan gå i lettere klær og vise mer hud. Men for mange er det litt “vårrengjøring” som skal til før vi føler oss vel i korte kjoler og shorts. En kroppsbehandling hos en terapeut har mange fordeler, både for hudhelsen og den generelle velværen.  

Her er noen grunner til hvorfor det kan være gunstig å ta kroppsbehandlinger:  

Eksfoliering og fjerning av døde hudceller:  

Kroppsbehandlinger som skrubb og innpakninger bidrar til å eksfoliere huden og fjerne døde hudceller. Dette kan gi en jevnere hudoverflate og bedre absorpsjon av fuktighetsgivende produkter og eventuelle selvbruningsprodukter.  

GOMMAGE FACILE er en nydelig kroppsskrubb som eksfolierer og renser huden helt uten å tørke den ut. Huden blir silkemyk og fremstår synlig glattere og revitalisert. En sanselig nytelse i dusjen som i tillegg er enkel i bruk. Inneholder ikke mikroplast. (GU 2002) 

PHYTO BODY BUFF er en dobbeltvirkende eskfolierende og fuktighetsgivende kroppsskrubb som vil etterlate huden glatt og revitalisert med gresskarensymer og aprikosekjerner (KA3230) 

DESERT MINERAL EXFOLIATOR er en saltskrubb med planteoljer som eksfolierer og etterlater en glatt og myk hud. Det mineralrike Kalahari saltet letter kroppens naturlige avgiftningsprosess ved å øke blod- og lymfestrømmen (KA3039) 

 

Stimulerer blodsirkulasjonen:  

Massasje og visse typer behandlinger kan bidra til å øke blodsirkulasjonen i huden, som igjen kan føre til bedre hudhelse og mer glød. Gode massasjeprodukter HER

 

Fuktighetsgivende og nærende:  

Mange kroppsbehandlinger inneholder ingredienser som tilfører fuktighet og næring til huden, noe som kan bidra til å bekjempe tørrhet og opprettholde hudens elastisitet.  

Avslapning og velvære:  

Kroppsbehandlinger er ofte avslappende og gir en følelse av velvære. De kan bidra til å redusere stress, lindre spenninger og gi deg en pause fra hverdagens stressfaktorer.   

  

Behandling av spesifikke hudproblemer:  

For de som sliter med spesifikke hudproblemer som cellulitter eller tørr hud, kan målrettede kroppsbehandlinger være til hjelp for å forbedre tilstanden i huden. I salong kan vi anbefale Lipocell Contour Treatment, mens som hjemmebehandling anbefales daglig bruk av LIPOCELL CONTOUR GEL (KA2302) morgen og kveld. Den er formulert med vitenskapelig beviste botaniske ingredienser med flere behandlingsfordeler som retter seg mot det synlige utseendet til celluliter. 

CRÈME SLIM DETOX (GU2135) er en dobbeltvirkende anti-cellulitt krem som reduserer uønskede former og reskulpturerer silhuetten. Rask og enkel i bruk med massasjekuler i hodestykket som forbedrer mikrosirkulasjonen og øker penetreringen av de aktive ingrediensene. 

STANDHAFTIGE CELLULITTER?  

CRÈME MINCEUR CHRONO (GU2126) er en 15-dagers kur som synlig reduserer utseendet av cellulitter. 

Hårfjerning:  

Noen av oss er bryr seg ikke om litt hår på leggene eller under armene, men for andre igjen er det en del av rutinen, særlig i sommerhalvåret, og en av de mer effektive måtene å bli kvitt uønsket hår på, er å bruke voks.   

UNDERARM HAIR REMOVAL KIT (WAX0126) fra Sugar Coatet Vegansk (registrert hos The Vegan Society), cruelty free (Leaping Bunny-programmet), 100% naturlig vegansk sukkervoks, uten sitronsyre eller tilsetningsstoffer. Mildere enn klassisk voks, enkel å bruke uten kliss, passer hor alle hud- og hårtyper, vannløselig, striper fra kit kan vaskes og brukes på nytt.  

LEG HAIR REMOVAL KIT (WAX0096) Vegansk (registrert hos The Vegan Society), cruelty free (Leaping Bunny-programmet), 100% naturlig vegansk sukkervoks, uten sitronsyre eller tilsetningsstoffer. Mildere enn klassisk voks, enkel å bruke uten kliss, passer hor alle hud- og hårtyper, vannløselig, striper fra kit kan vaskes og brukes på nytt. 

 

Etter hårfjerning:  

GUINOT EPIL FRESH (GU5091) til salongbruk etter hårfjerning på kropp. Beroligende, antiseptisk og kjølende effekt. I tillegg fjerner den voksrester. 

GUINOT DEPIL LOGIC SERUM (GU2037) er en hjemmebehandling som umiddelbart roer huden etter hårfjerning. Brukes de 2 første dagene etter hårfjerning.  

GUINOT DEPIL LOGIC CORPS (GU2123) er en bodylotion som beroliger huden og forsinker hårvekst. Forlenger periodene mellom voksing. 

GUINOT DEPIL LOGIC DEODORANT CREME (GU2124) er en spesialformulert antiperspirant deodorantkrem som i tillegg til å være antiperspirant også forsinker hårvekst og forlenger periodene mellom voksing.  

 

Ikke glem føttene:  

En fotpleiebehandling, eller pedikyr, gjør underverker for trette vinterføtter uavhengig om det er kosmetisk eller av helsemessige årsaker.   

Mii Soften + Soothe Foot Soak 500ml (MM1007, salong), avslappende, etterlater huden beroliget og hydrert, inneholder timian, rosmarin, aloe vera, olivenolje of panthenol. 

Mii Refresh + Revive Fot Spritz 300ml (MM1013, både til salg og salong), forsriskende fotspray, nneholder islandsk moseekstrakt, timian, rosmarin, aloe vera, mykjgjør og hydrerer, nydelig duft av grønn te og sitron 

Mii Heal + Protect Intense Heel Cream300ml (MM1012, både til salg og salong) inneholder pleiende kompleks av søt mandelolje, kokosnøttolje, arganolje, olivenolje, sheasmør, er beriket med vitmain C og E, reparerer hud, hydrerer, beroligende effekt 

Det er viktig å velge kroppsbehandlinger som passer din hudtype og eventuelle spesifikke behov. En profesjonell hudpleier kan hjelpe deg med å finne de riktige behandlingene for din hud.  

Guinot Gommage Facile

Gommage Facile er en kroppsskrubb som eksfolierer og renser huden helt uten å tørke den ut.

Guinot Slim Detox Creme 125ml

Slim Detox Creme er en slankende og anti-cellulite krem for kroppen som drenerer og gir en effektiv detox.

Guinot Minceur Chrono Slimming Cream 125ml**

Minceur Chrono Slimming Cream er en konsentrert slankende krem spesielt formulert for å redusere standhaftige cellulitter.

Guinot Epil Fresh 200ml SALONG

Epil Fresh brukes etter hårfjerning på kroppen.

Guinot Depil Logic Serum - Anti-Hair Regrowth Face & Body 2x8ml

Depil Logic Serum er en behandling som umiddelbart roer huden etter voksing.

Guinot Douche Creme Hydrazone - Moisturising shower cream 200ml

Douche Creme Hydrazone er en rensende, fuktgivende og nærende dusjkrem som virkelig gjør huden fløyelsmyk etter dusje.

Guinot Depil Logic Deodorant Creme 50ml

Depil Logic Deodorant Creme er en spesialformulert deodorant som i tillegg til å være antiperspirant også forsinker hårvekst og forlenger periodene mellom voksing.

Mii Refresh + Revive Foot Spritz 300ml

Forfriskende fotspray som beroliger, mykgjør og hydrerer huden. Nydelig duft av sitron og grønn te.

Lenker
Min side