Skip to main content
Til toppen

FOX Builder Gel vs FOX Hard Gel, hva er forskjell mellom de?

FOX Builder Gel vs FOX Hard Gel, hva er forskjell mellom de?

 

Leter du etter en god kvalitets gele?
Builder Gel og Hard Gel gir deg som negltekniker, fantastiske muligheter til å forlenge neglene, lage dekor, fransk manikyr, ombre, lage en perfekt base for farge eller forsterke de naturlige neglene. Hvilken gelé bør du velge til hvilken behandling? Hva er egentlig forskjell mellom Builder Gel og Hard Gel fra F.O.X.? 

Builder Gel fra FOX er en trefase-gelé for neglmodellering. Den har middels tett konsistens og utmerkede selvutjevnende egenskaper. Geléen renner ikke til sidene og er enkel å bruke selv for nybegynnere. Anbefalt til forlengelse på form og tipper. Builder gel brenner ikke i lampen, og på grunn av sin middels tette konsistens holder neglens c-kurve og apex.

Builder Gel finnes i 5 dekkende nyanser: 

 • Cover Ivory - melkehvit farge med litt rosa pigment som passer perfekt til fransk manikyr og clean look. Kan også brukes under gelelakk for å fremheve fargen på lakken
 • Cover White - naturlig hvit nyanse (ikke kritthvit) som passer perfekt til fransk manikyr og baby boomer (ombre)
 • Cover Lilly - kald rosa nyanse som passer perfekt til fransk manikyr, baby boomer (ombre). Kan brukes på hele neglen for å skape en clean look
 • Cover Pink - nøytral rosa nyanse som passer perfekt til både fransk manikyr og baby boomer (ombre). Kan brukes på hele neglen for å skaffe en naturlig look
 • Cover Peach - varm rosa/fersken nyanse som passer perfekt til fransk manikyr

One Step Builder Gel er enfaset gelé. Det betyr at geleen har egenskaper fra både bonder gel, builder gel og finish gel. Den kan brukes for neglemodellering eller som en base til annen type gelé (f.eks. FOX Builder Gel). Den har middels tett konsistens og utmerkede selvutjevnende egenskaper. Geléen renner ikke til sidene og er enkel å bruke selv for nybegynnere. Geléen holder seg gjennomsiktig etter polymerisering. Geleén krever ikke bruk av base coat. 

Hard Gel fra FOX er en selvutjevnende builder gel med en relativt flytende konsistens. Produktet er selvutjevnende på negloverflaten og krever ikke nødvendigvis filling. Kan brukes som builder gel for kunstige negler, eller som forsterker på naturlige negler. Hard gel brenner ikke i lampen og holder neglens c-kurve og apex. 

Hard Gel finnes i 5 dekkende nyanser og 1 gjennomsiktig:

 • Clear - gjennomsiktig gelé som passer perfekt til absolutt alle kunstige negler med dekor og uten dekor, gelé holder seg gjennomsiktig etter polymerisering
 • Cover Milk - naturlig hvit farge (ikke kritthvit) som passer perfekt til fransk manikyr og baby boomer (ombre)
 • Cover Pastel - nøytral rosa farge med litt kalde undertoner som passer perfekt til både fransk manikyr og baby boomer (ombre)
 • Cover Pink - nøytral rosa nyanse som passer perfekt til både fransk manikyr og baby boomer (ombre)
 • Cover Nude - varm rosa/fersken nyanse som passer perfekt til fransk manikyr
 • Cover Rose (ikke på lager ennå) - nøytral rosa nyanse som passer perfekt til både fransk manikyr og baby boomer (ombre)

 

EGENSKAPER BUILDER GEL HARD GEL
VISKOSITET MEDIUM TYKK
SELVUTJEVNENDE JA JA
INHIBITION LAYER (KLISSETE LAG) JA JA
ACETONMODSTANDIG JA JA
KREVER PRIMER JA JA
KREVER BASE COAT JA JA
GIR MULIGHET TIL Å BYGGE OPP RIKTIG
FORM VED BRUK AV PYNCHEKLYPE
NEI JA
HERDETID (LED LAMPE) VED TYKT LAG 120-180s 120-240s

Hvis du leter etter gelgelé til forlengelse med gelelakk så anbefaler vi One Step Builder Gel eller Builder Gel Cover Ivory. 
Til forlengelse med fransk manikyr, baby boomer (ombre) og naturlig manikyr, anbefaler vi alle Builder Gel of Hard Gel, som kan tilpasses til kundens hudtone.  
Hard Gel vil være perfekt for de som ønsker å forsterke naturlige negler både til fransk manikyr, baby boomer (ombre) og naturlig manikyr eller med gelelakk over. 

Lenker
Min side