Skip to main content
Til toppen

St. Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse 120ml

Produktnummer: 100013087
St.Tropez
ekskl. mva.

Self Tan Classic Bronzing Mousse har en gylden farge og er lett å påføre, den tilpasser seg hudtonen og varer i opptil 10 dager.

Den prisbelønte moussen er lett, ikke-klebrig og inneholder fuktighetsgivende Jojoba og hudpleieaktive stoffer for å forlenge brunfargen. Påføres med Luxe Tan Mitt for å få et perfekt resultat som utvikles over 4-8 timer. Passer bra til de som skal prøve selvbruning for første gang eller de som ønsker et perfekt resultat, gang på gang.

- Middels gylden brunfarge- En farget mousse som er lett å påføre- Lett og hurtigtørkende uten at det smitter over på klær eller sengetøy- Påfør med en vott for å få et perfekt resultat og for å beskytte hendene- Skyll av etter 4-8 timer for en naturlig gylden brunfarge som varer i opptil 10 dager med en jevn falming.- Ingen selvbruningslukt med aromaguard- 100% ren og vegansk

Merke St. Tropez
Størrelse 120ml
Produkttype Selvbrunning
Produkttype Salgsprodukt
Produktkategori Self Tan
Bruksområde Kropp
SPF Nei
Vegan friendly Ja

• Eksfolier og påfør fuktighetskrem på tørre områder, hender, føtter, ankler og håndledd • Påføres med en vott slik at du får et perfekt resultat • Vent i 8 timer før den skylle av • Fargen vil utvikle seg over 6-8 timer til en middels gyllen glød.

Aqua (Water/Eau), Dihydroxyacetone, PPG-5-Ceteth-20, Propylene Glycol, Glycerin, Ethoxydiglycol, Coco-Glucoside, Caramel, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Sodium Metabisulfite, Hydrolyzed Jojoba Esters, Hydroxyethylcellulose, Tocopherol, Linalool, CI 14700 (Red 4), Benzyl Salicylate, CI 19140 (Yellow 5), Hexyl Cinnamal, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Citronellol, CI 42090 (Blue 1), Limonene, Geraniol, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Anise Alcohol, Coumarin, Sodium Hydroxide.