Skip to main content
Til toppen

Sommerens neglelakkfarger fra Morgan Taylor

Sommerens neglelakkfarger fra Morgan Taylor

 

Sommeren er tiden for festivaler, konserter, sommerferier og mange solrike dager, og metalliske lakker, pastellfarger som lilla eller gul, og friske nyanser er en hit denne sommeren!

 

Command the Stage

Den rike gullmetalliske nyansen passer for de som liker å skinne! Denne luksuriøse fargen er perfekt for sommerkvelder og spesielle anledninger. Command the Stage vil få deg til å føle deg som en stjerne på den røde løperen. Med sin metalliske formel tiltrekker denne lakken oppmerksomhet og gir neglene en unik glans.

Certified Platinum

Hvis sølvnyanser er mer din stil, er den metalliske Certified Platinum et absolutt must-have! Denne lekre sølvfargen passer perfekt til enhver sommerantrekk, og gir neglene en ekstra touch av gloss og eleganse. Certified Platinum er en farge som fanger blikket og gir neglene et luksuriøst utseende.

All Sands on Deck

Pastellgul er en hit denne sommeren, og All Sands on Deck er det beste eksempelet på dette. Den friske og delikate gule nyansen ser fantastisk ut både på hele neglen, og i fransk manikyr. Denne fargen er fin å kombinere med rosa, og skaper en morsom og stilig sommerlook. All Sands on Deck er det perfekte valget for de som ønsker å tilføre neglene sine litt solenergi og glede.

Tail Me About It

Tail Me About It er en lys lilla nyanse med en vakker perlemoreffekt. Denne delikate og elegante fargen gir neglene en subtil, men sofistikert glans som passer perfekt til sommerens stil. Denne nyansen er like vakker alene som den er i kombinasjon med andre farger for en unik og personlig manikyr.

Leaf it All Behind

Leaf it all behind er det veldig frisk kløver-grønn nyanse som minner om friskt sommergress. Farge passer perfekt for alle som ønsker å skille seg ut, men også for de som elsker naturen. Nyansen ser veldg bra ut både på hele neglen og i fransk manikyr.

Bed of Petals

Hvis du elsker rosa nyanser som tatt rett ut av en Barbie-film, er Bed Of Petals fargen for deg! Denne delikate, men samtidig klare rosafargen passer perfekt til sommeren, spesielt når du har fått litt solbrun hud. Denne allsidige nyansen er perfekt for enhver anledning – fra strandturer til elegante kvelder.

Ride The Wave

Ride The Wave minner om skinnende sol som lyser opp havet. en miks av blått og turkis, med glitterpartikler, gir assosiasjoner til herlige dager på stranden. Fargen er perfekt til både strandeferier strandeno og storbyferier.

Blazing Up The Charts 

Rødt er aldri et dårlig valg! Klassisk røde nyanser passer til absolutt alle anledninger, oser av eleganse og vil alltid være en del av motebildet. 

Alle farger finnes både i Morgan Taylor (klassisk neglelakk) og i Gelish (gelelakk). 

 

Lenker
Min side