Skip to main content
Til toppen

Historien bak merkevaren Camillen 60

Historien bak merkevaren Camillen 60

 

Camillen 60 - Foot & Body Care er en meget vellykket produktserie inspirert av den daglige praksisen og kravene til den profesjonelle fotterapiklinikken. 

Tidlig på 1950-tallet drev en tysk kvinne, Hedwig Raue, utdannet fotterapeut og medstifter av selskapet, flere suksessfulle fotterapi-institusjoner. Hun var en anerkjent ekspert innen podiatri og brukte sin omfattende yrkeserfaring til å trene og undervise ambisiøse unge fagfolk i hele Europa. 

Med sin spesialiserte kunnskap bestemte Hedwig Raue seg for å oppfylle sitt langvarige ønske om å skape sitt eget fotpleiemerke. Kvalitet var grunnleggende, og hennes serie skulle ha både betennelsesdempende og hudreparerende egenskaper. Hun gjennomførte omfattende undersøkelser av naturens mest virkningsfulle planter for å finne de beste aktive ingrediensene. 

Resultatet gav beslutningen om å bruke "medisinsk plante kamille". Kamilleolje, med bisabolol og azulen, gir optimal hudhelse og -toleranse. 

I 1960 introduserte Raue det første produktet under navnet "Camillen 60 - Foot Care", og samme år ble det lansert på verdensmarkedet. Den gjenkjennelige "walk on the kamille flower"-logoen er et symbol på pålitelighet og effektivitet, og representerer Hedwig Raues visjon om å tilby den beste pleie for hele familien.  

 

Våre bestselgere er: 

Camillen Foot Bath Salt 5kg

Forfriskende og revitaliserende fotsalt for trette føtter,-mykgjørende, deodoriserende og desinfiserende.

Camillen Aloe-Olive Bath Salt 5kg

Badesalt med aloe-vera og olivenolje. Renser skånsomt uten å tørke ut og gjør huden myk og smidig.

Camillen Hornhudsfil

En bestselger! Camillen hornhudsfil med en grov og en fin slipeside.

Camillen Nail Oil 20ml

Neglolje med keratin som forbedrer neglebånd- og neglstruktur.

Camillen Callus Balm 100ml

Camillen Hornhudsbalsam reduserer dannelsen av hard hud og brukes mot ru og sprukken hud.

Lenker
Min side