Skip to main content
Til toppen

Diabetes sokker, anbefales for diabetesfoten og alle andre føtter

Diabetes sokker, anbefales for diabetesfoten og alle andre føtter

 

Diabetessokker er spesielt designet for å være komfortable og bidra til god fot-helse. Sokkene er laget med egenskaper som regulerer temperaturen, øker blodsirkulasjonen og reduserer ubehag, som for eksempel ved at de har usynlige/flate sømmer. 

Kilde komfort- og diabetessokker er godt egnet for diabetikere, men du trenger ikke å ha problemer med blodsirkulasjonen i føttene for å nyte bruken av disse sokkene. De har en superbehagelig passform uten stramme strikker og uten sømmer som gnager, sokkene har sømløs tå. 

Kilde-sokkene i bomull lages av beste kvalitet, med meget god slitestyrke og passform. Dette gjør at du kan beholde sokkene lenger, og de krymper mindre i vask. 

 

Kilde-sokkene kommer også i bambus. Bambus er et veldig behagelig og mykt fiber som slites raskt ut, derfor er en bambustråd viklet rundt en sterkere bomullstråd for å øke styrken og levetiden i disse Kilde-sokkene. Supermyke, slitesterke og behagelige, - disse anbefales!  

 

Merinoull med sine mange gode egenskaper er også tilgjengelige i Kildesokk-serien. De er myke og behagelige å ha på hele dagen, regulerer temperaturen og har en naturlig antibakteriell effekt. 

 

Alle våre sokker har felles egenskaper: 

  • Håndstrikket tå uten irriterende sømmer 

  • Høy elastisitet og bredt vrangbord ved ankelen som ikke strammer eller klemmer 

  • Veldig myke, men samtidig slitesterk tråd i beste kvalitet 

  • CE-merket og produsert i Europa 

 

Lenker
Min side