Skip to main content
Til toppen

Bli festklar med Mii

Bli festklar med Mii

 

Vi nærmer oss mai som rommer mange anledninger til å pynte seg litt ekstra, vi feirer konfirmasjoner, nasjonaldagen og ikke minst: bryllupsesongen er i gang! Med ekstra lange sommerkvelder og arrangementer som gjerne starter på dagtid og varer litt utover kvelden, det ikke alltid like lett å legge riktig makeup.

Når det kommer til makeup til bunaden er det to looks som fungerer godt, enten en frisk og naturlig med fokus på hud og øyne, eller en look med litt mer rom for farge: for eksempel røde lepper og relativt nøytral øyenmakeup. Mange glemmer å tenke på at de fleste bunader og festdrakter kommer i klare, sterke farger, et markert mønster og ikke minst, mye sølv eller gull. Dette gjør at den som bærer drakten lett kan “drukne” litt, og da er det greit å kompensere litt med makeup.

Her er noen generelle tips for en makeup som skal sitte lenge:

 

1. Bruk en god primer. Mii Cosmetics kan nå tilby tre forskjellige typer primere:

Smoothing Face Prep med peptider som plumper og strammer opp huden, passer perfekt til en voksen hud, eller en hud med store porer. Dette er en tradisjonell serumprimer

• Nyheten Get your Glow On Setting Mist, et multiprodukt som kan brukes både som primer og setting mist. Inneholder blant annet vegetabilsk glyserol som gjør den velegnet til en tørrere hud eller for den som vil ha masse glød

• Nyheten Keep It matte Setting Mist, som fungerer like godt som en primer som til å fiksere makeupen. Misten gir en matt finish som varer hele dagen – perfekt for en kombinert eller fet hudtype

 

2. Bruk en mineralfoundation med SPF – de sitter godt, påvirkes ikke av varme temperaturer, inneholder ingen flytende ingredienser og smitter dermed ikke like lett av. Det er dessuten enklere å legge flere lag utover dagen, uten at det blir et ujevnt og “kakete” resultat. Mineral Irresitible Face Base er 100% rene mineraler og jobber i synergi med huden og tilpasser seg gradvis hudens naturlige tone. Den har et byggbart dekk, noe som gjør det godt egnet til å legges i flere omganger.

 

3. Velg veskevennlige produkter med flere bruksområder:

Celestial Skin Shimmer består av seks nydelige nyanser som kan brukes sammen, eller hver for seg - både som øyenskygge, bronzer, blush og highlight – de høypigmenterte fargene komplimenterer hverandre perfekt og smeltes sammen til en frisk og glødende finish. Kommer i tre variander: Aurora 01, Rose Quartz 02 og Coral Haze 03

Colour Wonder Lip and Cheek Balm er en helårsfavoritt som gir det lille eksta fargesveipet både til kinn og lepper! Inneholder pleiende ingredienser som hyaluronsyre, ceramider og jojoba-olje. Kommer i tre nyanser: Coral Fusion, Au Naturelle og Rebel Red.

 

4. Unngå at øyenskyggen legger seg i striper utover dagen med Forever Eye Colour Crayon, disse myke kremskyggene er utrolig lette og påføre og sitter på plass helt til de vaskes av! Kommer i 11 herlige nyanser med både glossy og matt finish.

 

5. Siste finish: Fiksér makeupen med én av våre tre setting mists, de to nye multi- mistene, eller den fuktighetsgivende  Supercharged Setting Mist som kan brukes gjennom hele dagen, og inneholder blant annet fuktgivende kokosvann, matcha tea som gir glød og energi til huden, og mykgjørende druefrøolje.

Mii Get Your Glow Setting Mist 75ml

Get Your glow On Setting Mist er en fuktgivende mist beriket med egenskaper som sørger for at makeupen holder seg på plass hele dagen. Misten etterlater huden med en fleksibel strålende finish, perfekt for de med normal til tørr hudtype; eller de som ønsker en ekstra glød.

Lenker
Min side