Skip to main content
Til toppen

NYTT FRA KALAHARI!

NYTT FRA KALAHARI!

 

Carina Franck startet Kalahari i 2010, og Beauty Products har hatt serien like lenge. Fra 2024 er Kalahari som vi har kjent det endret, men mye er også som før.

Som dere kan se på organisasjonskartet, er det nå 3 store brands og et lite.

Navnene i nettbukken er endret og prislister er nå sendt ut og delt opp pr merkevare. Vi har laget en liten oversikt til deg, over de fire brandsene du nå vil finne under paraplyen Franck Global:

Kalahari
Nå er Kalahari en rendyrket og luksuriøs Kropp, SPA & livsstilserie som inneholder botaniske oljer og planteekstrakter av høy kvalitet fra Afrika og andre steder i verden. De karakteristiske duftene og teksturene gir en enestående sanseopplevelse. Kalahari spa tilbyr en rekke signaturbehandlinger.

K Phyto-Ceutical Skincare
I 2023 startet prosessen med logooppgraderingen for Kalahari Phyto-Ceuticals til K Phyto-Ceutical Skincare. Dette vil sees gjennom hele 2024. K Phyto-Ceutical Skincare er en «Skin Health Solution» og tilbyr en målrettet løsning for alle hudtilstander. K Phyto-Ceutical Skincare er basert på planteteknologi kombinert med vitenskapelige ingredienser, en Phyto-Effektiv serie som tilbyr både salgsprodukter og profesjonelle produkter, samt en behandlingsmeny tilpasset den profesjonelle terapeuten.

CF Ceuticals
CF Ceucals ble lansert i 2023 som en avansert pro-estetisk behandlingsserie basert på peptider og de nyeste retinolene i høytytende formuleringer. CF Ceuticals passer for hudterapeuter, kosmetiske sykepleiere og estetisk praktiserende leger som ønsker en komplett serie for sin klientgruppe. I 2024 vil vi flytte utvalgte profesjonelle produkter fra K Phyto-Ceutical Skincare over til CF Ceuticals. Serien tilbyr er et selektert utvalg av salgsprodukter, og for den profesjonelle terapeuten vil vi tilby ulike kjemiske peelinger med AHA og CIT behandlinger med microneedling.

K Pharmaceucals
Siste tilskudd i familien er K Pharmaceuticals som tilbyr funksjonelt kosttilskudd gjennom avanserte ernæringsforbindelser. Formuleringene forbedrer flere funksjoner i kroppen for en sunn livsstil.

Lenker
Min side