Skip to main content
Til toppen

Lettstelt vårmakeup

Lettstelt vårmakeup

 

Våren er utetid og mange av oss ønsker en mer sporty og enkel makeup som passer til lette sneakers og topper i sommerlige farger.

Vi har laget en enkel guide til en frisk vårlook:

1. Start med en god rens og fuktigetskrem.

2. Legg en passende primer for eksempel Mii Smoothing Face Prep med plumpende peptider som jevner ut hudteksturen og tryller bort linjer og porer, eller slå to fluer i en smekk og velg Guinot Lift Eclat Concentrate, disse askepottampullene har blant annet en oppstrammende, utglattende og mykgjørende effekt og booster kollagenproduksjonen i tillegg til at makupen sitter på plass hele dagen!

3. Velg en lett foundation eller BB-cream, for eksempel Mii Flawless Face Base som gir en fløyelsmatt semitransparent finish eller Mii Skin Loving BB-cream som etterlater huden med en frisk glød og ultralett dekk

4. Blussende kinn hører våren til, og med Colour Wonder Lip and Cheek Balm er du sikret både beskyttende og fuktighetsgivende pleie og et subtilt fargesveip på både kinn og lepper

5. For litt ekstra farge og definisjon, bruk drømmepaletten Dreamscape som inneholder en miks av delikate skyggenyanser, en solkysset bronzer og en highlighter med perleshimmer for en perfekt “no makeup-makeup"

6. Avslutt med din favorittmascara, eller hvorfor ikke prøve Active Lashes fra Ardell? Treningsvennlige vipper som gir volum og et løft til øynene samtidig som den er svettebestandig og sitter på lenge. Disse vippene er designet for en aktiv livsstil, og holder 3D-bøyen gjennom alle aktivitetsnivåer - fra løping til yoga, fotturer til sykling, og mer. Vippene beholder bøyen selv når de blir våte og etter en svett treningsøkt.

Lenker
Min side