Skip to main content
Til toppen

Dette produktet bør alle investere i nå!

Dette produktet bør alle investere i nå!

 

Vinteren blir snart til vår og et merkes både på temperaturen ute, lyset og huden vår. Det er lett å tenke at endringer i klimaet ikke gir de helt store utslagene på huden, men for en sensitivisert vinterhud kan det utgjøre en relativt stor forskjell.  

Ved sesongskifter blir huden ofte mer ustabil, og mange opplever at hudpleierutinen ikke er like effektiv, eller tilstrekkelig, som den har vært tidligere. Heldigvis er det ofte kun små endringer som skal til for å oppnå ønsket resultat: det kan være å kutte ut enkelt produkter, øke frekvensen i bruk eller gjøre små justeringer.  

For å holde celleturnoveren i gang er det viktig å eksfoliere bort døde hudceller – men for mange kan det bli i overkant tøft for huden å bruke kraftige eksfolieringsprodukter, for eksempel peelinger som inneholder korn. Alternativet er milde peelinger i kabinett – for eksempel CR peelingen til pHformula, Nimues Active rejuvenation treatment  eller Kalaharis Vita Gel Skin treatment for å nevne noen. Dette er gode behandlinger for å roe ned en sensitivisert vinterhud og samtidig forberede huden på lysere tider varierende temperaturer.  

Når det kommer til hjemmebehandling, anbefaler vi milde eksfolierende produkter 1 – 3 ganger pr uke, avhengig av hudtype og –tilstand. Våre favorittter er Nimue exfoliating enzyme, Guinot Biologic exfoliating gel, Kalahari Enzyme Face Buff og Darphin Youth Resurfacing Peel.  

 

Guinot Gommage Biologic - Gentle Exfoliating Gel (Enzyme) 50ml

Gommage Biologic er en naturlig peeling med milde fruktsyrer som skånsomt, men veldig effektivt, fjerner døde hudceller, glatter hudoverflaten og gjenoppretter glød.

Darphin L'Institut Youth Resurfacing Peel 30ml

L'Institut Youth Resurfacing Peel er Darphins første botaniske peeling.

Lenker
Min side