Til toppen

Argiletz – 100% naturlig og økologisk leire

Spar tid med ferdigblandet leiremaske. Åpne, påfør, la virke i 10 minutter og skyll av! Så enkelt!

Argiletz berlingots er laget av naturlig høykvalitetsfargede leirer. Hver lille pyramide inneholder akkurat riktig mengde leire til å dekke påføring på ansikt og hals.

Hver farge tar vare på huden din med ekstrem mildhet.
Nett størrelse - passer perfekt i toalettmappen.

 

«En farge for hver hudtype»

GRØNN LEIRE Naturlig rik på mineraler. Grønn leire gjør underverker på alle hudtyper og spesielt for en talgrik hud. Overflødig talg absorberes og renser epidermis skånsomt. Når masken brukes regelmessig regenereres huden - den blir naturlig stimulert og dette gir huden en fantastisk glød.

 

HVIT LEIRE. Helt nøytral hvit leire, som passer alle hudtyper. Finmalt leire rik på mineraler som er kjent for sine reparerende egenskaper. Med sin dyprengjørende og eksfolierende effekt, får huden en øyeblikkelig glød.

 

ROSA LEIRE Denne subtile blanding av to leirer (hvit og rød) tar vare på en sensitiv og reaktiv hud. Rosa leire respekterer hudens pH verdi, og virker mykgjørende på en mild måte. 

 

RØD LEIRE En naturlig kilde til mineraler med mykgjørende egenskaper. Dens rikdom av jernoksider gir huden en strålende og optimal farge og glød. Rød leire jobber best mot en tørr hud.

 

GUL LEIRE Gul leire og Grønn leire har mange like mineralkomponenter, som resulterer i at leirene besitter mange av de samme egenskapene. Gul leire virker rensende på epidermis og egner seg veldig godt til en kombinasjonshud.