Skip to main content
Til toppen

Ardell Pro Triple Individuals Medium

Produktnummer: 66496
Ardell
ekskl. mva.

Ardell Pro Triple Individuals er en unik type individuelle vippeforlengelser som gir en dramatisk og fyldig effekt til øynene.

Ardell Pro Triple Individuals er en unik type individuelle vippeforlengelser som gir en dramatisk og fyldig effekt til øynene. Hver vippeknute består av tre tynne vipper som er festet sammen i roten, noe som gir et voluminøst og flerdimensjonalt utseende. De er enkle å påføre og har en langvarig holdbarhet. Ardell Pro Triple Individuals er det perfekte valget for å skape en intens og glamorøs look for alle anledninger.
Merke Ardell
Serie Individual Lashes
Produkttype Løsvipper
Påfør lim: Plukk opp vippene forsiktig med pinsett/vippeapplikator. Påfør en liten mengde vippelim på basen av punktvippen. Pass på at du bruker et lim som er egnet for individuelle vipper og følg produsentens instruksjoner. Plassering: Plassér punktvippen forsiktig på den naturlige vippekanten, så nær roten som mulig. Start fra ytterkanten og jobb mot midten av øyet. Vær forsiktig for å unngå å få lim i øynene. Tilpasning: Bruk pinsett/applikator for å justere og feste punktvippene. Du kan trykke forsiktig på vippekanten med pinsetta/plikator for å sikre at de sitter godt. Gjenta prosessen med å påføre vippene på det andre øyet. Bygg gradvis opp ønsket volum ved å påføre flere punktvipper langs vippekanten. Siste touch: Etter at limet har tørket helt, kan du bruke en maskara for å blande de naturlige og individuelle vippene sammen for en mer sømløs look.
Lenker
Min side