Skip to main content
Til toppen

Sommerklare fine føtter - i sandaler og åpne sko

Sommerklare fine føtter - i sandaler og åpne sko

 

Kundene dine gleder seg til vår og sommer med lettere skotøy … 
Som fotterapeuter og fotpleiere vet vi at sommersesongen bringer med seg økt etterspørsel etter fotbehandlinger, da kundene dine vil ha pene føtter og negler som vises i sommer-sandaler og åpne sko.  

Noen føtter trenger en grundig «overhaling» etter en lang vinter hvor føttene har vært gjemt bort i sokker og tette varme sko, og kanskje ikke fått noen pleie hverken hjemme eller behandling i din klinikk gjennom hele vintersesongen … 

Smi mens det er varmt, - selg behandlinger og hjemmeprodukter 
Salg av behandlinger og hjemmeprodukter, - sommersesongen gir nye muligheter til ekstra salg. Du sørger for å markedsføre din klinikk og fotbehandlinger for ethvert behov slik at kundene velger å bestille behandlinger hos deg. Husk da at salget ikke er avsluttet etter behandlingen, men benytt sjansen til å selge hjemmebehandlingsprodukter. 

Dette vil ikke oppfattes påtrengende, men heller forsterke kundens oppfattelse av god service og oppfattelsen av din kompetanse! 
 
Anbefal et «hjemmebehandlingsprogram» 
Når du anbefaler en behandling og deretter hjemmeprodukter, bidrar det til å forlenge resultatene av behandlinger og opprettholde en sunn fotpleierutine og pene føtter lenger. 
Vi anbefaler å tilby et tilpasset «hjemmeprogram» til kunden din som sikrer at han/hun oppnår best mulige resultater og føler seg bekvem med å vise frem bare sommerføtter gjennom hele sommeren. 

En effektiv hjemmepleierutine kan inkludere følgende steg: 

Fotbad: Oppfordre kundene til å ta regelmessige fotbad for å mykgjøre huden og forberede den for videre pleie. Dette kan gjøres enkelt hjemme ved å bruke varmt vann og et mildt fotbadprodukt. 
 
Negleklipp: Etter fotbadet er neglene myke, - da er det fint å ha en god negleklipper/neglesaks til å klippe neglene med.  
 
Filing av hard hud: Når huden er myk kan man anbefale å bruke en god fotfil som man «pusser» lett over med på steder med hard hud. 

Eksfoliering: Etter et fotbad kan eksfolierende peelingkrem bidra til å fjerne døde hudceller og forbedre hudens tekstur. Dette trinnet er spesielt viktig for å forhindre hard hud og forberede føttene for fuktighet. 

Fuktighet: Avslutt hjemmepleierutinen med å påføre en fuktighetsgivende fotkrem. Dette bidrar til å hydrere huden, noe som er essensielt for å opprettholde myke og smidige føtter. På ekstra tørre neglebånd kan man også påføre litt negleolje. 

Tilpass anbefalinger til kundens spesielle behov og evt.  fot-utfordringer 
Vi vet at kundene dine har ulike preferanser og behov når det gjelder hjemmepleie. Derfor er det viktig å tilpasse anbefalingene i henhold til deres livsstil, vaner og evt. fot- utfordringer (ref. f.eks diabetes, torner, vorter o.a.).  
For de som finner det utfordrende å ta fotbad, kan det være en god idé å bruke peelingkrem i dusjen. På samme måte kan fotkremen plasseres på nattbordet, slik at den blir en del av kveldsrutinen og påføres jevnlig før leggetid (kan ta på sokk om kremen er ekstra fet). 

Lykke til med forberedelser, vår- og sommersalg! 

Anbefalte hjemmepleie-produkter (mersalgsprodukter):  

Camillen Foot Bath 200ml

Camillen fotbad desinfiserer, deodoriserer og frisker opp slitne føtter. Det ideelle grunnlaget før fotbehandling.

Titania Made for Men Negleklipper stor

Forkrommet negleklipper med Soft Touch. Leveres i videresalgsforpakning.

Titania Negleklipper rustfri rosegull stor

Negleklipper til hender og føtter i rustfritt stål. Leveres i videresalgsforpakning.

Camillen Aloe-Olive Foam Care 150ml

Fuktighetsgivende og raskt absorberende fotpleieskum. Skummet fukter og forebygger hard hud i tillegg til å bevare hudens naturlige elastisitet.

Lenker
Min side