Skip to main content
Til toppen

Gelelakkene som passer perfekt til bunaden!

Gelelakkene som passer perfekt til bunaden!

 

Velstelte negler til bunaden gjør at man kan føle seg ekstra fin. Nøytrale farger kan kombineres med fransk manikyr, blomster og annen type dekor i de fineste bunadsfarger.

Fargene fra F.O.X. har en jevn konsistens som ikke renner på huden, krymper ikke på basecoaten og krøller seg ikke i UV-lampen. Produktene er høypigmenterte, og de fleste fargene trenger kun 1 strøk for å dekke. Derfor er fargene fra F.O.X. det beste valget for en heldekkende manikyr og til dekor.  

Gold Spectrum 001 Klassisk hvit farge som passer perfekt til fransk manikyr og dekor, men kan også brukes over hele neglen. Ved kombinasjon med F.O.X Top Coats vil ikke fargen gulne og den holder seg hvit i hele 21 dager!  

Gold Spectrum 105 Grønn farge som vil gi det lille ekstra på neglene. Frisk og trendy farge som passer perfekt til bunad med mange grønne og blå elementer. Den ser fantastisk ut med hvit skjorte.  

Gold Spectrum 016 Dempet og elegant grønn farge som passer perfekt til bunaden. Fargen skaper en harmonisk helhet med bunaden.  

Gold Spectrum 024 Mørkeblå farge er et “must have” til bunaden. Veldig elegant farge som minner om blåfargen i det norske flagget. Fargen kan brukes over hele neglen, eller som dekor. 

Gold Spectrum 022 Frisk blå farge som kan brukes til å lage små dekor som blomster, prikker, striper for å gi et friskt og vårlig utseende til manikyren. Fargen kan også brukes på hele neglen.  

Gold Spectrum 073 Frisk og lys rød farge som kan brukes på hele neglen eller til dekor. Fargen er frisk og delikat og vil passe de aller fleste.  

Gold Spectrum 074 Klassisk rød farge som passer alle hudtoner og alle bunader. Kan også brukes til å tegne norske flagg, blomster og annen type dekor. Kan brukes over hele neglen til å skape en elegant look.

FOX Gold Spectrum 001 7ml

F.O.X Spectrum Gellack - er kjent for sin elastisitet, glans og holdbarhet. Høy pigmentering gjør at lakken kan påføres i ett lag.

Lenker
Min side