Skip to main content
Til toppen

Les suksesshistorien om Akïleine!

Les suksesshistorien om Akïleine!

 

Et globalt anerkjent merke med 81 år med unik ekspertise!  

Alt startet i Monaco i 1943, da grunnleggerne, Paul Lacroix og Henri Mas fikk høre om croupierene ved Monte-Carlo Casino som led av såre, vonde og ømme føtter. Deres reise begynte med AKILEINE® fotkrem, og utviklet seg videre til å inkludere prestisjetunge produkter som VITA CITRAL® og ECRINAL®. Siden den gang har AKILEÏNE-serien vært et symbol på ekspertise innen fotterapi. 

EKSPERTISE OG SAMARBEID  
Serien bygger på over 80 års utvikling, kunnskap og erfaring, og et tett samarbeid med fotterapeuter gjennom mange år. Dette har gitt AKILEÏNE uvurderlig kunnskap om de mange ulike behov som finnes innen fothelse. 

ET GLOBALT MERKE MED BREDT UTVALG OG UNIKE FORMLER 
Med tilstedeværelse i over 50 land og et sortiment bestående av mer enn 50 produkter, tilbyr AKILEÏNE et mangfold av formuleringer, inkludert kremer, geleer, pulver, sprayer og tabletter. Det er utviklet egne serier med produkter designet spesielt for ulike aldre og behov, med unike formler basert på aktive ingredienser som planter og fruktekstrakter. 
 

INNOVASJON OG KVALITETSSIKRING 
AKILEÏNE er kjent for sin kontinuerlige innovasjon, og har vært pionerer innen spesialisert pleie som AKILDIA® for diabetikere og AKILWINTER® for beskyttelse mot kulde. Alle produkter testes grundig under farmasøytisk og dermatologisk kontroll, og produksjonsprosessen overholder strenge kvalitetsstandarder. 

AKILEÏNE-serien er ikke bare et resultat av ekspertise og innovasjon, men også et uttrykk for en dedikasjon til kvalitet, sikkerhet og omsorg for forbrukernes velvære. 

 

Våre TOPP 3 produkter: 

Akileïne Blue Hydra-Defense Balm 24h.

En bestselger! Akileine 24 timers fotkrem gir intens og varig fuktighet.

Akileïne Blue Nutri-Repair Cream 50ml

En krem for svært tørre føtter, moden hud, sprukne hæler og hard hud.

Lenker
Min side