Skip to main content
Til toppen

Mineralfoundation vs. flytende foundation

Mineralfoundation vs. flytende foundation

 

Foundation kan være et utfordrende sminkeprodukt å kjøpe, fordi både farge, dekkevne og ingredienser skal passe til hudtone, hudtype og ikke minst være behagelig å bruke. 

En ren mineralfoundation skal inneholde 100% rene mineraler og ikke være tilsatt væske. Den kommer i pulverform uten noen form for bindemiddel, hvis den er tilsatt bindemidler som olje, vann etc. Kvalifiserer den som en flytende foundation. Det kan være mange variasjoner i sammensetning både blant flytende foundations og mineralbaserte foundations: Det kan være gode planteoljer, eller billige og ikke fullt så gode mineraloljer, og her må hudtype og –tilstand tas i betrakting i mye større grad enn ved bruk av 100% rene mineraler.  

- Det finnes ulike typer mineralmakeup, og ikke alle er helt rene. Enkelte er tilsatt fettstoffer eller andre fyllstoffer for å spare kostander, og andre igjen inneholder i tillegg uttørrende stoffer som talkum og kaolin (leire).  

Mii Irresistible Face Base har en SPF på 30 + UVA og inneholder følgende mineraler: Mica, ametyst, kvarts, titandioksid og jernoksid (kan inneholde små mengder bismuth oksyklorid). Disse mineralene har flere fordeler for huden: De tørker ikke ut, passer selv den mest sensitive huden, de gir en fysisk solbeskyttelse, gir glød og energi til huden og tilpasser seg hudtonen i større grad enn flytende foundations. 

Denne måneden har vi 15 % rabatt på alle Mii Irresistible Face Base!

Lenker
Min side