Skip to main content
Til toppen

Fothelse: De viktige hjemmeproduktene

Fothelse: De viktige hjemmeproduktene

 

Å ha riktige produkter for hjemmebruk er en nødvendighet for å opprettholde sunn fothelse og forlenge resultatene av profesjonelle behandlinger.

Optimale behandlingsresultater
Riktige produkter for hjemmebruk kan bidra til å forlenge og forbedre resultatene av behandlinger utført av fotterapeuten. Kontinuerlig pleie hjemme er nøkkelen til å opprettholde sunne føtter, forebygge og forhindre fremtidige problemer.

Kundeopplæring
Fotterapeuten spiller en viktig rolle i å opplyse kundene om riktig fotpleiepraksis. Ved å anbefale produkter til hjemmebruk kan fotterapeuten veilede kundene om hvilke produkter som er mest hensiktsmessige for deres individuelle behov og hvordan de skal brukes korrekt.

Fornøyde kunder
Å anbefale produkter til hjemmebruk viser at fotterapeuten bryr seg om kundens totale velvære og helse. Pasientene setter pris på profesjonelle råd og føler seg gjerne tryggere når de har tilgang til anbefalte produkter for daglig pleie mellom behandlingene.

Økt inntekt og lojalitet
Salg av produkter til hjemmebruk kan være en ekstra inntektskilde for fotterapeuten. I tillegg kan fornøyde kunder som opplever gode resultater fra både behandling og hjemmepleie, bli mer lojale og anbefale fotterapeuten til andre.

Faglig ansvar
Fotterapeuten har et svar for å gi pasienten de beste rådene og verktøyene for å opprettholde en god fothelse. Ved å anbefale hjemmeprodukter oppfyller fotterapeuten dette ansvaret, og føttene blir ivaretatt mellom besøkene.

Akileïne PRO Blue Nutri-Repair Cream 150ml

En krem for svært tørre føtter, moden hud, sprukne hæler og hard hud.

Camillen Foot Balm Thermo 100ml

Varmende fotbalsam. Fuktighetsgivende pleie for kalde føtter.

Camillen Callus Balm 100ml

Camillen Hornhudsbalsam reduserer dannelsen av hard hud og brukes mot ru og sprukken hud.

HFL Dermoleen Cream 125ml

Kremen gir en god og effektiv pleie av tørr hud. Passer fint til sart og tørr hud, sår hud, sprukken hud og hudforandringer.

HFL Roselan Balm 60ml

HFL Roselan Balm er et dyptvirkende produkt som kan avhjelpe ulike hudtilstander og bidra til reparasjonsprosessen. Den kan brukes på hele kroppen, blant annet ved tørre lepper, ved tørr hud, sprekker i huden og andre krevende hudtilstander.

Lenker
Min side