Skip to main content
Til toppen

E-fil fra Gelish til hjemmebruk!

 E-fil fra Gelish til hjemmebruk!

 

Den første e-filen fra Gelish til hjemmebruk or nyutdannede neglteknikkere er endelig i Norge! 

Komplett DIY Mini On The Go Electric Nail File til hjemmebruk som gir fantastiske resultateter på kun få minutter. 
Produkt som gir salongkvalitet er nå tilgjengelig for å ha hjemme: Alt du trenger til prep av naturlige negler og fjerning av kunstige negler får du i Mini On The Go E-file.

E-filen veier kun 60 gram, som gjør Gelish Mini On The Go er det letteste håndstykket på markedet. Lekkert og minimalistisk design samt en ergonomisk form gjør produktet enda mer spennende. Gelish Mini On The Go er den perfekte e-filen til å bruk hjemme, eller i «on the go» behandlinger hos kunder. E-filen prepper, former, buffer neglene, fjerner kunstig materiale og neglebånd. 

Gelish Mini On The Go er ideell til utføre manikyr hjemme, eller for nyutdannede neglteknikkere. 

Pakken inneholder 12 universale 3/32 drillbits og 6 sanding bands til mandrell bit. E-filen har et lekkert ECO-Case av metall som skiller seg ut maskinen fra andre merker. 

3 ulike hastigheter (lav, middels og høy) bidrar til å fjerne neglebånd, file og forme naturlige negler, file og fjerne kunstige negler.  
En liten indikator viser både batterinivå og rotasjonsretning. Høyre og venstre rotasjon gjør det mulig å jobbe enkelt på begge hender. 

Du trenger ikke ekstra batterier!
Mini On The Go er oppladbart ved bruk av en USB-C Fast Charge ledning som gjør at Lithium Ion batteriet har lang levetid.  Maskinen har opptil 60 minutters bruk på batteriet. NB! Skal ikke brukes mens den lades. 

E-filen har en sikkerhetsfunksjon, og slår seg av automatisk etter 10 minutters kontinuerlig bruk. Det gjør at maskin er trygg å bruke hjemme. 

 

Lenker
Min side