Til toppen

Munnbind

Pr. februar 2020 er det mangel på munnbind i mange land pga. Corona-viruset. Som grossist selger vi til helsepersonell og andre behandlere. Vi ønsker å være leveringsdyktige fremover og sender derfor ut kun "vanlig" kvantum til de av dere som bestiller av oss.

Vi håper dere har forståelse for denne beslutningen.

Sorter etter:

Munnbind Rosa pk. à 50 stk

Engangsmunnbind Vi ønsker å være leveringsdyktige fremover. Vi sender deg derfor kun det kvantumet du pleier å bestille. Nye kunder maks 4 pakker.
FH 158
 

Maske FFP3 med ventil 20 stk.

Allergivennlig, mykt og komfortabelt munnbind i kl. FFP3 med ventil. Vi ønsker å være leveringsdyktige fremover. Vi sender deg derfor kun det kvantumet du pleier å bestille. (til egen klinikk)
FH 156
 

Munnbind 3-lags m/strikk 50stk.

Vi ønsker å være leveringsdyktige fremover. Vi sender deg derfor kun det kvantumet du pleier å bestille. Nye kunder maks 4 pakker.
FH 148
 

Munnbind Starline pk. à 50 stk

Allergivennlig og latexfri. Blå Starline med bøyle og strikk. Pakke à 50 stk (Kartong à 6 pakker) Vi ønsker å være leveringsdyktige fremover. Vi sender deg derfor kun det kvantumet du pleier å bestille. Nye kunder maks 4 pakker.
FH 149
 

Munnbind m/bøyle og strikk

Pk. à 50 stk. Munnbind blå eller gule med bøyle og strikk. Vi ønsker å være leveringsdyktige fremover. Vi sender deg derfor kun det kvantumet du pleier å bestille. Nye kunder maks 4 pakker.
FH 150
 

Munnbind m/ bøyle og knytebånd

Pk.à 50 stk. Blå med bøyle og knytebånd. Vi ønsker å være leveringsdyktige fremover. Vi sender deg derfor kun det kvantumet du pleier å bestille. Nye kunder maks 4 pakker.
FH 152
 

Maske P2V 10 stk.

Pk. à 10 stk. P2V. Med ventil og strikk Vi ønsker å være leveringsdyktige fremover. Vi sender deg derfor kun det kvantumet du pleier å bestille.
FH 154
 

Munnbind, hvite, enkle i papir 100stk

Pk. á 100 stk. Hvite, enkle i papir. Tolags. Vi ønsker å være leveringsdyktige fremover. Vi sender deg derfor kun det kvantumet du pleier å bestille. Nye kunder maks 4 pakker.
FH 155