Skip to main content
Til toppen

Slipehetter THERMO 13mm spiss

Fra: ekskl. mva.

LUKAS slipehetter – presisjon og sikkerhet for dine pasienter.

Presisjon er et veldig viktig punkt i fotterapien. LUKAS slipehetter er tilgjengelig i fire størrelser, to former og tre grovheter, noe som gir et nøyaktig passende verktøy for enhver bruk.

THERMO slipehettene er utviklet spesielt for å trygge diabetespasienter, selv med redusert følelse av temperatur og smerte, i tillegg til nedsatt sårtilheling. THERMO slipehette endrer nemlig farge om den blir for varm. Fargeindikasjonen hjelper deg også med å ikke overbelaste maskinen din under behandling. OBS! Fargeindikasjonen bortfaller ved bruk av vannmaskin. THERMO slipehetter egner seg derfor best ved tørrsliping.

De hygieniske engangshettene forhindrer kontaminering. Rutinert utskifting av slipehetten etter hver pasientbehandling forhindrer fullstendig overføring av bakterier. Pasienten kan dermed føle seg komfortabel og trygg. Slipehetten skal ikke rengjøres. Dette sparer deg for både tid og krefter.

Slipehetter skal kun brukes på uskadet hud.

Takket være sin toppmoderne teknologi er LUKAS-slipehetten betydelig mer effektiv enn sammenlignbare instrumenter. Fjerning av hornhud går bemerkelsesverdig raskere og mer skånsomt, og etterlater en fantastisk glatt og fin hud. Slipehetten skal kun brukes med et lett trykk, og som en følge av det vil det skapes mindre skade på hudområdet som behandles og stress på huden og arbeidsbelastning reduseres.

LUKAS slipehetter har en non-stick-effekt som reduserer festing av hudrester til hettens overflate betraktelig. Selv store mengder hard hud kan fjernes uten å bytte hette.

- Tilgjengelig i en rekke størrelser, former og grovheter
- Hygienisk engangsbruk forhindrer kontaminering
- Raske og presise behandlinger
- Økologisk bomull
- Non-stick-effekt
- CE-merket

Slipehettene er tilgjengelig i
5mm, 7mm, 10mm og 13mm størrelse
Rund og spiss (kun 13mm) form
Fin, middels og grov korning

OBS VEDRØRENDE FORPAKNING: Slipehettene selges i pose á 10 stk. slipehetter. 10% kvantumsrabatt gis ved kjøp av 5 poser slipehetter (eske á 50 stk. slipehetter). Ved bestilling er det antall poser som oppgis.

Produkttype Bor/Fresere
Lenker
Min side