Til toppen

Argiletz Pink Clay Powder 200 gr

Produktnummer: 35025
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

For sensitiv hud

Argiletz – 100% naturlig og økologisk leire

Posen inneholder 100% superfint leirepulver (ultra ventilated). Velg farge etter hudtype!

Bland 2-3 spiseskjeer maskepulver med lunket vann til at du får en jevn, kremet paste. La stå i noen minutter, og påfør ansikt, hår eller hodebunn.

Ansikt:
Påfør leiremasken i et tykt lag over ansikt og hals. La virke i 10 minutter. Leiren må ikke tørke på huden! Når leire møter vann, tar det til liv; for å bevare dens egenskaper må leiren fuktes underveis i behandlingen. Fjernes med lunkent vann. Avslutt med anbefalt pleiekrem.

Hår:
Påfør hår og hodebunnen og la det virke i 10 minutter, skyll ut og vask håret som vanlig.

Bad: Benytt en hel pakke 200 gr/300gr i badekaret. Om ønskelig kan du tilsette noen dråper med eterisk olje. Hvil i leirebadet i 20 minutter, skyll deretter kroppen i rennende vann. Huden blir myk og glatt.

 

Brukes ikke på gravide eller barn under 3 år.

 

«En farge for hver hudtype»

GRØNN LEIRE Naturlig rik på mineraler. Grønn leire gjør underverker på alle hudtyper og spesielt for en talgrik hud. Overflødig talg absorberes og renser epidermis skånsomt. Når masken brukes regelmessig regenereres huden - den blir naturlig stimulert og dette gir huden en fantastisk glød.

 

HVIT LEIRE. Helt nøytral hvit leire, som passer alle hudtyper. Finmalt leire rik på mineraler som er kjent for sine reparerende egenskaper. Med sin dyprengjørende og eksfolierende effekt, får huden en øyeblikkelig glød.

 

ROSA LEIRE Denne subtile blanding av to leirer (hvit og rød) tar vare på en sensitiv og reaktiv hud. Rosa leire respekterer hudens pH verdi, og virker mykgjørende på en mild måte. 

 

RØD LEIRE En naturlig kilde til mineraler med mykgjørende egenskaper. Dens rikdom av jernoksider gir huden en strålende og optimal farge og glød. Rød leire jobber best mot en tørr hud.

 

GUL LEIRE Gul leire og Grønn leire har mange like mineralkomponenter, som resulterer i at leirene besitter mange av de samme egenskapene. Gul leire virker rensende på epidermis og egner seg veldig godt til en kombinasjonshud.