Til toppen

Refectocil Lash & Brow Booster 6ml

Produktnummer: EG 943
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

2 i 1 vippe- og brynserum

RefectoCil Lash & Brow Booster 6 ml

For opptil 56% lengre vipper, samt tykkere og bredere bryn med tettere vekst!
Formelen forlenger vekstfasen til hårrøttene, og gjør derved at håret blir betydelig lengre og tykkere.

Growth Boosterens virkestoff, Black Sea Rod Oil, forlenger og forbedrer øyevippens vekstperiode betraktelig. Røttene forsterkes gjennom aktivering på cellenivå. Dette gjør vippenes røtter styrket og forhindrer at de faller ut for tidlig. Øvrige aktive ingredienser er D-panthenol, biotin og hyaluronsyre. D-panthenol gir vippene næring og glans. Hyaluronsyre fukter og pleier øyevippenes røtter og forhindrer dem i å tørke ut. Biotin fungerer som et "skjønnhetsvitamin".
Produktet kan anvendes både som vippepleie og på øyebrynene.

Brukes daglig etter å ha renset ansiktet om kvelden. Påfør en liten mengde på vippekanten med den smale spissen, og bruk den brede undersiden til å påføre Lash & Brow Booster på rene og tørre bryn.

Graviditet:
Fra et vitenskapelig synspunkt er det ingen grunn til å stoppe bruken av RefectoCil Lash & Brow Booster under graviditet, fordi sikkerheten til RefectoCil Lash & Brow Booster ble tatt i betraktning under produktutviklingen. Men du bør huske på at kroppen under en graviditet og ved amming er mer følsom overfor ekstern påvirkning. Det er ikke rapportert om negative effekter etter bruk av RefectoCil Lash & Brow Booster under graviditet eller amming. Det anbefales uansett å søke råd hos dermatologen før du bruker RefectoCil Lash & Brow Booster under graviditet og amming.

Tilbud

Beautylash Eyebrow Booster**

Klinisk testet produkt som gjør brynene tykkere,mørkere og mer markerte.
EG 913