Til toppen

Refectocil


Skap en fullkommen stil og gi kunden følelsen av å være vakker og perfekt stylet 24 timer i døgnet!

Som bryn- og vippekonsulent, kan du gi kundens ansikt en perfekt innramming, og med riktig farge på vipper og bryn fremhever du hennes naturlige skjønnhet. Med RefectoCil kan hver stil tilpasses individuelt.

HISTORIEN BAK REFECTOCIL

I 1930-årene åpnet Josef Gschwentner sin frisørsalong i Wien. Fra starten av ville han sikre at kunden bare fikk de beste produktene. Han utviklet sine egne hårfarge- og hårpleieprodukter, som helt klart skilte seg ut når det gjeldt effektivitet og intensitet sammenlignet med andre produkter som var tilgjengelige på markedet. Oppmuntret av den store suksessen han fikk, begynte han å utvikle produkter til andre frisørsalonger, og la dermed grunnlaget for Gschwentner Hair Cosmetics.

Selskapet fortsatte å vokse, og skapte seg et navn utenfor landegrensene som produsent og leverandør av opp profesjonelle hårpleieprodukter.
Grunnleggerens oppfinnsomhet og bestemthet førte til at en ny aktivitet åpnet i 1950. RefectoCil, et profesjonelt hårfargingsmiddel for øyevipper og øyebryn ble utviklet av Gschwentners laboratorium.
Dette produktet har oppnådd internasjonal anerkjennelse. I over 70 år, har RefectoCil vært et verdenskjent ledende merke innenfor farging av bryn og vipper. Med et utvalg av 9 farger, tilbyr RefectoCil det største utvalget: pure black, graphite, blue black, deep blue, natural brown, light brown, chestnut, red, og blekepastaen Blonde Brow. I 2015 ble RefectoCil Sensitive utviklet, og tilbyr 3 fargetoner som egner seg spesielt til kunder med ømfintlige øyne og hud. RefectoCil tilbyr også produkter for forming av vipper, Eyelash Curl, og et produkt for forming av bryn, Brow Styling Strips. Mye nyttig tilbehør gjør at produktserien fra RefectoCil er et perfekt stylingsystem for farging av vipper og bryn av profesjonelt personell.

RefectoCil har alltid vært en leder, og gir best fargeresultat, høyest produktkvalitet og kontinuerlig nyskapning. Disse produktene har bestått prøven gjennom millioner av vellykkede påføringer, og har i mange tiår vært et verdensledende produkt kjent som “Made in Austria”.

I dag er RefectoCil verdenslederen på dette markedet, og er representert i over 65 land på 5 kontinenter.​