Til toppen

Permalash Oxidant Cream 3% 100 ml

Produktnummer: EG1011
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

Til bruk ved alle Permalash bryn- og vippefarger. Gir en behagelig og fin kremaktig konsistens.

Permalash Oxidant Cream 3% er et viktig tillegg til dine Permalash-fargebehandlinger.

Den kremete konsistensen gjør det enkelt å blande med Permalash-fargene og gir god presisjon samt reduserer sjansen for søl. Denne høykvalitets oksidantkremen er egnet for både øyenvipper og øyenbrynfarging, og har en presisjonsdyse for å gi enkel dispensering.

100 ml flaske

 

Permalash Oxidant Liquid 3% 100 ml

Spesiallaget flytende oxidant til Permalash bryn- og vippefarge.
EG1005

Permalash Tinting Brush 1 stk

Pensel til Permalash vippe- og brynsfargebehandling!
EG1009

Permalash vippefarge BRUN 15 ml

Ny emballasje - En naturlig brun farge som forsterker blonde, rødhårige og lysbrune bryn og vipper. Kan blandes med de andre fargene for å få den perfekte fargen for din kunde.1 tube gir ca 40 behandlinger.
EG1001

Permalash vippefarge GRÅ 15 ml

Perfekt for å forsterke og definere bryn og vipper for de med hvitt, grått og sølvfarget hår. Kan også blandes med andre farger for å gi asketoner eller for å skreddersy bryn- og vippefarge som passer kundens hudfarge og hår. 1 tube gir ca 40 behandlinger.
EG1004

Permalash vippefarge LYS BRUN 15 ml

Perfekt lys brun farge for å oppnå et mykt og naturlig resultat. Forsterker og er et perfekt valg til den rødhårige, den blonde og lyse brunetten. Kan også blandes med de andre fargene for evt dypere farger for å skreddersy til den enkelte kunde. 1 tube gir ca 40 behandlinger.
EG1002

Permalash vippefarge SORT 15 ml

Naturlig sort farge til kunder som er naturlig mørke, eller farget mørkt hår, eller som ønsker mørke vipper og bryn. Passer også for de som ønsker gode definerte bryn. 1 tube gir ca 40 behandlinger.
EG1000

Permalash Oxidant Liquid 3% 100 ml

Spesiallaget flytende oxidant til Permalash bryn- og vippefarge.
EG1005