Til toppen

Permalash Bryn- og Vippefarge SORT 15ml**

Produktnummer: EG1000
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

Naturlig sort farge til kunder som er naturlig mørke, eller farget mørkt hår, eller som ønsker mørke vipper og bryn. Passer også for de som ønsker gode definerte bryn. 1 tube gir ca 40 behandlinger.

Brukerveiledning for Permalash bryns- og vippefarge

TRINN 1:

  • Rens øyelokk, vipper og bryn grundig med Permalash Foaming Lash Cleansing. Dette for å fjerne alle spor av sminke, fett og olje slik at du har et perfekt utgangspunkt for å få det beste fargeresultat.

TRINN 2:

  • Påfør deretter beskyttelseskrem/vaselin rundt bryn- og/eller vippekant med en ren bomullspinne eller q-tip. Unngå å komme i kontakt med bryn- og/eller vippehår.
  • Påfør et tynt lag med beskyttelseskrem/vaselin på Permalash Protecting Papers og legg de under nedre vippekant.

TRINN 3:

  • Klem ut en mengde på størrelse av en ert (evt. 2 om bryn og vipper skal farges i samme farge) av valgte Permalash farge i miksebollen og tilsett 2-3 dråper med enten Permalash Oxydant Liquid eller Permalash Oxydant Cream. Bland farge og oxidant til den blir jevn.

TRINN 4:

  • Bruk påføringsbørsten Permalash Tinting Brush og fordel farge på bryn og/eller vipper. Pass på å unngå huden rundt. Når fargen er lagt på vippene, legg over en bomullspads for å hjelpe fargen å oksidere og bli perfekt.

TRINN 5:

  • La fargen virke på vippene i 10-15 minutter, på bryn i minimum 1-3 minutter, avhengig av hårfarge og type hår. Om fargen på brynene trenger dypere farge, påfør farge på nytt.

TRINN 6:

  • Fjern bomullspads og beskyttelsepapir. Ta bort overskuddsfargen med q-tips eller fuktet pads. Kunden holder øynene lukket mens fargen fjernes. Vær nøye med å fjerne overskuddsfarge på huden.

Vær oppmerksom på at selv om Permalash har en hypoallergen formulering, anbefales det å utføre en patch-test på kunder som er sensitive 24 til 48 timer før behandlingen.

Permalash Bryn- og Vippefarge BLÅSORT 15ml**

Uavhengig av hårfarge og hudtone er den blå-sorte det perfekte valget for å gi øyevippene et dypt og mørkt utseende. Denne er dypere sort enn Permalash SORT farge. Kan anbefales til de med naturlig sort eller sort farget hår. 1 tube gir ca 40 behandlinger
EG1003

Permalash Oxidant Cream 3% 100ml**

Til bruk ved alle Permalash bryn- og vippefarger. Gir en behagelig og fin kremaktig konsistens.
EG1011

Permalash Oxidant Liquid 3% 100ml**

Spesiallaget flytende oxidant til Permalash bryn- og vippefarge.
EG1005

Permalash Tinting Brush**

Pensel til Permalash vippe- og brynsfargebehandling!
EG1009