Til toppen

Permalash vippefarge BRUN 15 ml

Produktnummer: EG1001
Lagerbeholdning:

ekskl. mva.

Ny emballasje - En naturlig brun farge som forsterker blonde, rødhårige og lysbrune bryn og vipper. Kan blandes med de andre fargene for å få den perfekte fargen for din kunde.1 tube gir ca 40 behandlinger.

Brukerveiledning for Permalash bryns- og vippefarge

TRINN 1:

  • Rens øyelokk, vipper og bryn grundig med Permalash Foaming Lash Cleansing. Dette for å fjerne alle spor av sminke, fett og olje slik at du har et perfekt utgangspunkt for å få det beste fargeresultat.

TRINN 2:

  • Påfør deretter beskyttelseskrem/vaselin rundt bryn- og/eller vippekant med en ren bomullspinne eller q-tip. Unngå å komme i kontakt med bryn- og/eller vippehår.
  • Påfør et tynt lag med beskyttelseskrem/vaselin på Permalash Protecting Papers og legg de under nedre vippekant.

TRINN 3:

  • Klem ut en mengde på størrelse av en ert (evt. 2 om bryn og vipper skal farges i samme farge) av valgte Permalash farge i miksebollen og tilsett 2-3 dråper med enten Permalash Oxydant Liquid eller Permalash Oxydant Cream. Bland farge og oxidant til den blir jevn.

TRINN 4:

  • Bruk påføringsbørsten Permalash Tinting Brush og fordel farge på bryn og/eller vipper. Pass på å unngå huden rundt. Når fargen er lagt på vippene, legg over en bomullspads for å hjelpe fargen å oksidere og bli perfekt.

TRINN 5:

  • La fargen virke på vippene i 10-15 minutter, på bryn i minimum 1-3 minutter, avhengig av hårfarge og type hår. Om fargen på brynene trenger dypere farge, påfør farge på nytt.

TRINN 6:

  • Fjern bomullspads og beskyttelsepapir. Ta bort overskuddsfargen med q-tips eller fuktet pads. Kunden holder øynene lukket mens fargen fjernes. Vær nøye med å fjerne overskuddsfarge på huden.

Vær oppmerksom på at selv om Permalash har en hypoallergen formulering, anbefales det å utføre en patch-test på kunder som er sensitive 24 til 48 timer før behandlingen.

Permalash Oxidant Cream 3% 100 ml

Til bruk ved alle Permalash bryn- og vippefarger. Gir en behagelig og fin kremaktig konsistens.
EG1011

Permalash Oxidant Liquid 3% 100 ml

Spesiallaget flytende oxidant til Permalash bryn- og vippefarge.
EG1005

Permalash Tinting Brush 1 stk

Pensel til Permalash vippe- og brynsfargebehandling!
EG1009

Permalash vippefarge BLÅSORT 15 ml

Uavhengig av hårfarge og hudtone er den blå-sorte det perfekte valget for å gi øyevippene et dypt og mørkt utseende. Denne er dypere sort enn Permalash SORT farge. Kan anbefales til de med naturlig sort eller sort farget hår. 1 tube gir ca 40 behandlinger
EG1003

Permalash vippefarge GRÅ 15 ml

Perfekt for å forsterke og definere bryn og vipper for de med hvitt, grått og sølvfarget hår. Kan også blandes med andre farger for å gi asketoner eller for å skreddersy bryn- og vippefarge som passer kundens hudfarge og hår. 1 tube gir ca 40 behandlinger.
EG1004

Permalash vippefarge LYS BRUN 15 ml

Perfekt lys brun farge for å oppnå et mykt og naturlig resultat. Forsterker og er et perfekt valg til den rødhårige, den blonde og lyse brunetten. Kan også blandes med de andre fargene for evt dypere farger for å skreddersy til den enkelte kunde. 1 tube gir ca 40 behandlinger.
EG1002

Permalash vippefarge SORT 15 ml

Naturlig sort farge til kunder som er naturlig mørke, eller farget mørkt hår, eller som ønsker mørke vipper og bryn. Passer også for de som ønsker gode definerte bryn. 1 tube gir ca 40 behandlinger.
EG1000